Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

Túlvilági utazás 2

2013.05.05. 15:48 Chinguai Mészáros

Túlvilági utazás

2 rész

Túlvilági utazás.jpg

A sorsolás befejeződött. A választás pedig a rosszfiúkra esett, aminek nem nagyon örültek. Eric a vékony rövid feketehajú srác géphez lépett majd kiválasztotta a feladatot. A szobájukban lévő ajtó kinyílt majd beléptek az átjáróba. Feladatuk pedig az volt, hogy jussanak át egy veszélyekkel teli labirintuson. Eric elmondott mindet a csapatársainak majd hozzá láttak a feladathoz. Egy kellemes kis helyen találták magukat. Kellemes idő volt és madárcsicsergés is hallatszott. Előttük egy szökőkút és mellette a labirintus bejárata mely falai zöld bokrokból állt, mint a mesékben.

-          Szerintem ez könnyű lesz… Mondta Alex.

-          Egy labirintusban megkeresni egy kulcsot és túlélni a csapdákat? Agyalágyult… Felelte Eric.

-          Jól van…

-          Elég a bámészkodásból… Gyerünk, induljunk!

Alex volt az, aki mindent könnyűnek hitt. Bozontos barna haja volt. Vékony volt csak úgy mint a többiek. A fiúk aztán elindultak a labirintus felé. Beléptek majd lassú léptekkel haladtak előre. Óvatosan mentek előre majd jobbra fordultak. Ekkor Eric rálépett valamire majd egy hatalmas tüskékkel teli csapda közelített feléjük a magasból. A fiúk a kattanás hallatán felnéztek majd abban a pillanatban felnyársalódtak a tüskékre. Azonnal meghaltak. Vérük beterítette a labirintus falait. Aztán újjáéledtek és a vér eltűnt velük együtt. A labirintus elején éledtek újjá.

-          Mondtam, hogy figyeljetek a lábatok elé! Szólt Eric mérgesen.

-          De hisz te léptél rá a csapdára.

-          Inkább hallgass Alex…

A fiúk újból nekivágtak és bementek a labirintusba. Ugyanarra mentek és a kioldott csapda még ott volt. Átlépték majd mentek tovább. Jobbra majd balra mentek. Óvatosan lépkedtek és a lábukkal csapdákat kerestek.

-          Állj! Azt hiszem találtam egyet… Mondta Jason.

-          Akkor mindenki menjen hátrébb és nyomd meg! Szólt Eric.

-          Én? Hülye vagy… és ha a hátulról nyársal fel valami?

-          Erre nem gondoltam…

-          Szerintem lépjük át és kész…

A fiúk átlépték a csapdát és mentek tovább. Barangoltak jó darabig, míg nem egy folyóhoz érkeztek a labirintus közepén. A túloldalt folytatódott a labirintus csak a folyó választotta el a fiúkat a továbbjutástól. A folyó sodrása nagyon erős volt és a végén egy hatalmas szakadék tátongott. A fiúk jobbra tekintettek és meglátták, hogy a víz egy szakadékban tűnik el. Ekkor gondolkozni kezdtek az átjutáson. A folyó mérete túlságosan nagy volt ahhoz, hogy át lehessen ugrani. Aztán Alexnek eszébe jutott valami.

-          Csináljunk ruhákból kötelet, majd dobjuk át a túloldalra! Így talán át tudunk jutni rajta.

-          Baromság… a folyó úgyis elsodor. Mondta Eric.

-          Jó… leszek én az első! Vagy van más ötleted…. Eric?

A fiúknak nem jutott más ötlet az eszükbe ezért levették pólóikat és nadrágjukat majd összekötözték őket. A fiúk félmeztelenül álltak a feladat előtt. Testük nem volt vézna, kifejezetten izmosak voltak. Nem voltak annyira buták csak beképzeltek. A suliban ezért a fiúk felsőbbrendűnek tartják, a lányok pedig egyenesen istenítik őket. Van, aki fél tőlük és ezt élvezik a legjobban. Gonosznak lenni másokkal.

-          Kész! Na, mehetsz… Szólt Eric.

Alex szorosan odakötözte a labirintus zöld bokorhoz a ruhakötelet majd kezében szorítva a folyó partjára ült és belelépett a vízbe. Alex szorította a ruhakötelet, de a víz folyamatosan sodorta őt. Megpróbálta ellökni magát a túlsó oldalra, de nem sikerült neki. Aztán az egyik pillanatban megcsúszott a keze és elsodorta a víz. Kapálózott, de hiába. Lezuhant a szakadékba. Egy sziklára esett és eltört a gerince. Fájdalmas halál lehetett. Aztán pár perc múlva Alex újjáéledt mind a játékokban. Alex nem gondolta, hogy ilyen nehéz lesz.

-          Ez rohadtul fájt… Talán ha a túlsó oldalon ki tudnánk kötni… akkor jó lenne… Mondta Alex.

-          Próbáljuk meg a bokorra dobni hátha beleragad… most már elég vizes és a súlya is megfelelő. Mondta Eric.

Alex visszahúzta a ruhakötelet majd áthajította a másik partra egyenesen a bokorra. Nem sikerült neki, de Alex nem adta fel és tovább próbálkozott. Alex elölről próbálta meg a kötelet dobni, de most oldalról dobta olyan erősen, ahogy csak bírta. A kötél vége bevágódott a bokor belsejébe és ott maradt. Alex ellenőrizte és szorosan tartott. Majd újra megpróbált átmenni a folyón. Oldalra fordult majd a kötelet szorítva lassan átért a túloldalra. Az alsónadrágját elsodorta a víz. De nem is érdekelte örült neki, hogy sikerült átjutni. A kötelet még jobban megerősítette így a többiek is szép lassan átjöttek. Aztán a ruhakötél megadta magát és elsodorta a folyó a fiúk ruháit. Alex pedig meztelenül ált ott. A többiek pedig alsónadrágban. Aztán valami furcsa zajt hallottak. Egy farkas üvöltését. A fiúk előtti labirintus végén megjelent egy farkas majd hosszan bámulta őket.

-          Az egy farkas? Kérdezte Jack remegő hangon.

-          Ne féljetek tőle… Mi vagyunk túlerőben… Talán hangos ordítással elzavarhatjuk! Mondta Alex.

A fiúk így is tettek. Hangosan ordítottak a farkas pedig figyelte őket egy darabig majd egyszer csak eltűnt. Pillanatok alatt elfutott. Ezek után kissé félve indultak tovább. Még óvatosabbak voltak, ügyeltek a lépteikre. Egyre félelmetesebb volt a labirintus. A zöld bokrok elszáradtak a föld felrepedezett és nagyon meleg volt. A kiszáradt labirintusban bolyongtak tovább. A fiúk szomjasak voltak és nagyon elfáradtak. Alig álltak a lábukon. A farkas eltűnt a kijáratot pedig sehol sem találták. Furcsa módon a csapdák többsége beragadt ezzel megmentve életüket.

-          Felmászok a bokor tetejére és körül nézek… Szólt Greg.

-          Majd én!

-          Alex! Inkább majd én… Nem akarjuk bámulni a pucér seggedet!

Greg a szőke hajú srác belekapaszkodott a bokorba és felmászott a tetejére. A száraz ágak megkarcolták félmeztelen testét. Nem messze egy táblát látott meg. Megjegyezte az irányt majd lemászott.

-          Nem messze innen van egy tábla… talán a kijáratot mutatja!

-          Akkor induljunk. Mondta Alex.

A fiúk követték Greget majd a táblához értek. Az egyik a kijáratot mutatta a másik pedig a kulcsot. A kijárat csak egy lépésnyire volt tőlük, de tudták, hogy a kulcs nélkül nem térhetnek még vissza. Nagyon fáradtak voltak és szomjasak. A kulcs irányában a labirintus pedig folytatódott tovább.

-          Ki vállalja önként? Kérdezte Eric.

-          Mind az öten! Nem hagyunk itt senkit sem… Együtt kell végigcsinálnunk! Szólt Alex.

-          Jól van! Akkor induljunk…

A kiszáradt bokrokat maguk mögött hagyták és dús zölden pompázó labirintusban bolyongtak tovább a kulcsot keresve. A zöld bokrok egyre sűrűbbek voltak és az út egyre keskenyebb lett. A fiúk óvatosan lépkedtek mikor egyszer csak a bokorból előugrott a farkas majd a földre teperte Greget aztán átharapta a torkát. Egy pillanat alatt történt az egész és a farkas elfutott még csak a nyomát sem lehetett látni olyan gyors volt. Greg a földön feküdt vérben úszva. A többiek meghökkentek, Mozdulni sem bírtak. Greg pillanatok alatt elvérzett. Aztán eltűnt és újjáéledt.

-          Ez nagyon fájt… Már csak egy életem maradt! Szólt Greg.

-          Nekem is! Jobb, ha mi megyünk hátul! Mondta Alex…

-          Nézzétek, ott van valami! Szólt Jason.

Jason az erősen borostás és rövid fekete hajú srác az egyik elágazásnál meglátott valamit a távolban. Egy tárgyat, de nem látta pontosan hogy mi az. A fiúk összeszedték magukat és arra mentek tovább. Egyre közelebb értek és a bokrok egyre szűkösebbek voltak. Csak egymás után tudtak menni annyira szűk volt. Eric ment elől és egy kerek fa asztal pillantott meg a távolban, amibe egy balta volt állítva. Eric megállt majd hátrafordult és a többiekhez szólt.

-          Rossz hír… Az nem egy kulcs, hanem egy balta! Szerintem… ki kell nyírnunk…

-          … a farkast? Kérdezte Alex.

-          Valószínűleg… igen!

-          És hol a kulcs? Kérdezte Greg.

-          Szerintem benne van…

A fiúk tovább mentek a szűk bokrok között. Odaértek az asztalhoz majd körbeállták és megcsodáltak a baltát. Egy hatalmas balta állt ki az asztalból ezüst bevonattal. Az asztalba bele volt vésve valami. Alex végigsimította a kezével a baltát majd felolvasta a szöveget.

-          A vérfarkas ellopta az aranykulcsot… a barlangjában rejtőzködik! A többit nem tudom elolvasni… Már lekopott.

-          Ki a legizmosabb? Eric… csináld te! Mondta Jason.

Aztán Alex a bokrok mögött meglátott valamit. Egy barlangot.

-          Nézzétek! A bokrok mögött… ott a barlang!

-          Elhozom azt a kulcsot! Mondta Eric.

Eric kihúzta az asztalból a baltát majd átmászott a bokor alatt és betért a farkas barlangjába. Hűvös és nyirkos volt a barlang. Eric mindenfelé csontokat látott ettől egy kicsit megtorpant. Érezni lehetett a levegőben a vér szagát. Lassú apró léptekkel haladt beljebb. A kezében szorosan tartotta a baltát. A farkas a semmiből előtűnt és rátámadt Ericre. Egy mozdulattal leterítette a földre a fiút. Ráugrott és a nyakát vette célba. Eric ekkor a baltát felemelte és belevágta a farkasba, de csak a lábát találta el. A farkas átharapta a torkát majd elszaladt. Eric pedig szép lassan elvérzett. A farkas sérült lábával visszahúzódott a barlang mélyére. Eric aztán újjáéledt az asztalnál. A csapatársai meglepődötten fogadták őt.

-          Majdnem kinyírtam! De megsérült… eltaláltam a lábát!

-          De már csak egy életed maradt! Most mi legyen? Kérdezte Alex.

-          Megcsinálom! Sikerülni fog! Érzem…

-          És ha nem? Szólt Greg.

Eric ránézett a fiúra felkapta a baltát majd a barlang felé vette az irányt. Átbújt a bokor alatt és bement a barlangba. Sokkal magabiztosabb volt, de egyben félt is. Nagyon. Ha nem sikerül neki, akkor végleg meghal. Eric tudta ezt nagyon jól és ennek ellenére bevállalta.  Mindeközben fentről figyelt őket a 23-as a fehér színű irányítószobából. Megnyomott egy gombot majd egy mikrofonhoz hajolt és beszélni kezdett.

-          Hogy haladnak 23-as?

-          Jól… Mondta.

-          Meglesznek azok a kulcsok?

-          Egy párat biztosan összegyűjtenek! Remélem…

Aztán elhallgatott és figyelte a képernyőn keresztül az eseményeket. Eric egyre beljebb ment ahol egyre sötétebb és hűvösebb volt.  A barlangban vízcsepegés hallatszott. Eric pedig egy válaszúthoz érkezett. Két lehetősége volt jobbra vagy balra. Mindkét irányt szemügyre vette és végül jobbra indult el. Teljesen sötét volt és vakon tapogatózott a barlangban. Ügyelt a lépteire és óvatosan haladt előre. Egyszer csak ragyogó fényt látott. Az aranykulcsnak a fénye beragyogta a barlangot. Eric odaszaladt és csodálni kezdte a kulcsot. Közelebb lépett hozzá majd felvette a földről. A háta mögött morgásra lett figyelmes. Megfordult majd belenézett a farkas szemébe.

-          Ez az enyém… elviszem! Ha az utamba állsz, megöllek! Ordította.

Majd szemezett a farkassal egy darabig. Aztán a farkas eltűnt a sötétben. Eric megkönnyebbült majd sietett ki a barlangból. Futott a kezében a kulccsal. Mielőtt kiért volna hátranézett. Maga mögött nem látott semmit, de a kijárat előtt várta őt a farkas. Eric hirtelen megtorpant majd lihegni kezdett.

-          Már megint te? Nem adod fel… tűnj el innen, mielőtt még lehet!

Ekkor a farkas nekirontott Ericek. A fiú felemelte a baltát. A farkas rá akart ugorni, de Eric belevágott egyet a baltával és a farkas a földre került. A farkas a földön feküdt Eric pedig fogta a baltát és belevágott még egyet. Aztán a baltát benne hagyta. A farkas pedig erősen vérzett majd kimúlt. Sikeresen legyőzte a fiú. Eric vérben úszva kiment a barlangból kezében a kulccsal.

-          Sikerült! Megvan! Most pedig tűnjünk el innen…

A fiúk visszamentek a táblához majd a kijárathoz mentek. A labirintus végén megpillantották az átjárót. De az átjáró mögött látható volt még valami. Egy kastély volt a távolban. Olyan valóságosnak tűnt d a fiúk mit sem törődtek vele. Beléptek az átjárón majd újra a fehér szobában találták magukat. Majd ekkor megszólalt a hang fentről.

-          Gratulálok… Szép teljesítmény. Nézzük hány pontot értetek el.

A kijelzőn pedig megjelent a pontszámuk. A fiúk 800 pontot gyűjtöttek össze a feladat végrehajtásakor. A fiúk nem tudták, hogy az előző csapat mennyi pontot ért el ezért örültek neki aztán leültek a kanapéra.

-          Jó voltál… elismerem. Mondta Alex Ericnek.

-          Megcsináltuk! Szólt Jason.

Aztán Alex felállt és szólt valamit.

-          Hé, te odafen? Kaphatnánk ruhákat? Mégsem akarunk itt ülni ruha nélkül… pucéran.

-          Oh… Persze.

A plafonon egy kis ajtó kinyílt és ruhák hullottak ki belőle. A fiúk felöltöztek majd indulhatott a következő sorsolás...

Szólj hozzá!

Címkék: horror utazás krimi novella történet fantasy sztori thriller fantázia túlvilág misztikus történet

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr985282226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása