Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

Karácsonyi ajándék

2012.12.23. 23:46 Chinguai Mészáros

Karácsonyi ajándék

 

christmas-tree-of-death.gif

 

 

Karácsony reggelén a kis Adam izgatottan szalad le a nappaliba, hogy megnézze, mi van a fa alatt. A ragyogóan zöld fenyő alatt rengetek ajándék volt. Adamnek három testvére is volt, két bátyja és egy kishúga. A szülei gondosan előkészítettek mindent. Mikor végre együtt volt a család kibontották az ajándékokat. Az ajándékok név szerint voltak a fa alá rakva. Peter egy számítógépes játékot kapott, Esther egy beszélő babát, Jack pedig egy kosárlabdát. Nagyon izgatottak voltak. Adam egy kicsit csalódott volt, mert amikor kinyitotta az ajándékát meglepődve látta, hogy ő nem azt kapta, amit szeretett volna. Minden vágya egy távirányítós autót volt, de a dobozban egy ronda plüss macit talált.

-          Anya… Ez meg mi? Én nem ezt kértem karácsonyra…

-          Mutasd csak… hmm… szerintem ezt a nagyi küldte! Nézd, ott van még egy doboz a fa alatt, az már biztos, hogy az lesz, amit szerettél volna!

Ledobta a macit a fa alá és gyorsan kibontotta a másik csomagot. Az volt benne, amit szeretett volna. Nagyon örült neki. Vidáman énekeltek, mindenki sürgött-forgott. Egyszer csak csengettek az ajtón.

-          Adam kérlek, nyisd ki az ajtót, épp a konyhában vagyok és süteménnyel babrálok.

-          Máris nyitom anya!

Adam kinyitotta az ajtót, de nem volt ott senki, körülnézett és a küszöbön talált egy cetlit. Ez volt ráírva: Az ajándék vagy a szeretet a fontosabb? Értetlenül nézett majd zsebre vágta cetlit és bement a nappaliba játszani a távirányítós autóval.

-          Ki volt az Adam?

-          Senki anya. Csak valami… cetli. Nem fontos.

Emily az édesanyjuk furcsállta a dolgot, de jobban lefoglalta az ebéd és a sütemények elkészítése.

-          John, drágám gyere ide, kérlek!

-          Mi az szívem?

-          Tudod, átjönnek estére a barátaink és elfelejtettem valami ajándékot venni… szaladj el a legközelebbi boltba és vegyél valamit!

-          Rendben, máris megyek!

John beszállt a kocsiba és elhajtott. Esther a karácsonyfa alatt játszott a testvérével, Jackkel. Adam is csatlakozott, a kezébe vette a plüss macit. Együtt játszottak, békében, szeretetben. Aztán egyszer csak Adam a füléhez emelte a plüss macit.

-          Öld meg mindet! Suttogta a maci.

Ettől a pillanattól Adamet megszállta valami gonosz erő. Felállt és a kezében a macival az emelet felé vette az irányt. Bement a bátya szobájába, ledobta a macit a földre és körülnézett.

-          Mit akarsz, most épp játszok?

-          …

Adam felkapta Peter egyik kupáját, amit úszásból szerzett, majd fejbe vágta vele. Peter megszédült egy kicsit, de Adam nem hagyta abba. Ütötte és ütötte, a fejéből ömlött a vér. Meg sem tudott szólalni, elájult, de Adam tovább ütötte még meg nem halt. A szétfröccsent vér úgy festett a falon, mint a karácsonyfán az égő. Szétverte a fejét majd halkan kacarászott egyet.

-          Headshot! Hahaha…

A ruhája tiszta vér volt. Átosont a szobájába megtörölközött és átöltözött majd lement játszani mintha mi sem történt volna. Jack kiment az udvarra hogy kipróbálja a kosárlabdát. Nem volt túl hideg kint, de rengeteg hó esett az elmúlt éjszaka. A ház szélén hatalmas jégcsapok lógtak le, amik már ugyan olvadásnak indultak, de még így is veszélyesek voltak. Adam a füléhez tartotta a macit, ami suttogott neki valamit. Miközben Jack kint játszott egy kicsit, Adam fogta a seprűt majd felment az emeletre vele. Kinézett az ablakon látta, hogy Jack kint játszik. A folyosó végén kinyitotta az ablakot kimászott óvatosan és megpiszkálta a tetőn lévő havat. A hó hirtelen lezúdult, és nyakon találta az udvaron játszó Jacket. Rengetek hó ömlött a nyakába, az egyik jégcsap átszúrta a nyakát. Azonnal meghalt és senki nem vett észre semmit.

-          Mi volt ez? Hallottátok gyerekek?

-          Jack kint játszik, biztosan ő volt anya. Mondta Esther.

A hó alatt lévő fiú vére átszínezte a havat, de az alig volt látható. Ez után Adam lement a nappaliba játszani a kishúgával.

-          Adam kérlek, gyere ide és figyeld nekem az ételt. Ki kell mennem a mosdóba.

-          Máris megyek anya!

Fogta a macit és bement a konyhába, füléhez tette és az súgott valamit neki. Adam kiöntött egy pohár vizet a csempére és egy kis mosogatószert, majd átment a nappaliba és figyelt. Emily lejött a lépcsőn és egyenesen a konyhába tartott, hirtelen megcsúszott és egyenesen az üvegasztalnak esett. Beverte a fejét, egy kicsit vérzett is, de semmi komoly.

-          Adam… au… mit csináltál itt? Csak 2 percre hagytalak itt, majdnem beleestem az üvegasztalba.

-          Kiöntöttem egy pohár vizet. Véletlen volt anya, sajnálom. Mondta Adam.

Esther odaszaladt az anyához hogy megnézze nincs-e semmi baja. Majd átölelte. Ekkor a maci megint suttogott valamit Adam fülébe. Felkapta a húga játék babáját majd a nappalin keresztül a szűk folyosó végén lévő pince ajtóhoz vitte. Kinyitotta a pince ajtaját, majd elrejtőzött és várta, hogy Esther odajöjjön érte. A kislány látta, hogy nincs a fa alatt a játék babája ezért elkezdte keresni és meg is látta a folyosó végén. Odaszaladt és felkapta, ekkor Adam előbújt és hátba rúgta a kislányt, aki a lépcsőn lezuhant. Átpördült párszor majd beverte a fejét és elájult.

-          Gyerekek ne rosszalkodjatok!

-          Csak játszunk… anya. Szólt Adam.

Adam lement a pincébe és a fiókokat kezdte el nyitogatni.

-          Ez az! Te sem menekülhetsz anyám! Hahaha

Zsebre vágta a patkánymérget majd a konyhába igyekezett vele. Kivett a hűtőből egy doboz narancslevet, majd töltött belőle két pohárba. Amíg az anya nem figyelt az egyikbe beleszórt egy kis patkánymérget.

-          Tessék anya! Ettől jobban fogod magad érezni!

-          Köszönöm! Hol vannak a többiek?

-          A szobában játszanak… ne aggódj!

Néhány perc és megvolt a hatása a méregnek. Emily elkezdett rángatózni és habzott a szája. A kisfiú eközben mosolyogva nézte végig anya halálát. A nő összeesett és meghalt.

-          Anya… Mit tettél Adam? Szólt Esther.

-          Te… Én… Nem én voltam.

A kislány futásnak eredt, megérezte, hogy a testvérét megszállta valami gonosz erő. Adam utánaszaladt ráugrott és leteperte. A hirtelen futásban kidöntötték a karácsonyfát. A fiú fogta a karácsonyfaégőt és körbetekerte vele a kislány nyakát majd megfojtotta. Ekkor megszólalt a telefon.

-          Szia, apa.

-          Mindjárt otthon vagyok, szólj anyádnak.

-          Rendben.

Majd lecsapta a telefont. Felkapta a macit a földről, ami suttogott neki valamit. Adam lement a pincébe fogta a benzines kannát majd bement a fürdőszobába majd beleöntötte az egészet egy lavórba. Majd szépen átsétál vele a nappaliba, résre nyitotta a bejárati ajtót aztán felmászott egy székre és óvatosan felrakta az ajtó tetejére a benzines lavórt. A konyhába szalad gyufáért, majd várt. John megérkezett, beállt a kocsival, majd döbbenten vette észre a nagy hótömeget a házuk előtt. Mikor közelebb ért látta, hogy a hó vérrel van átitatva. Kaparni kezdett a hóban, míg nem megtalálta a halott fiát. Nem tudta mit tegyen, ezért beszaladt a házba hogy beszéljen a feleségével. Mikor benyitott a nyakába ömlött egy csomó benzin. Adam fogta a gyufát meggyújtotta és rábaszta.

-          Szervusz, apa…

John lángra kapott és pillanatok alatt szénné égett, a fiú örömmel nézte végig. Miután kiirtotta a családját megéhezett, bement a konyhába és evett egy kis süteményt, majd felállította a karácsonyfát és leült alá a kezében a macival. Majd elkezdett zokogni.

-          Mit tettem? Te voltál az te hülye maci… te átkozott!

-          Te tetted nem én. Mondta a maci.

-          Mi te tudsz beszélni?

-          Mivel karácsony van ezért te döntheted el, hogy mit szeretnél. Melyiket szeretnéd?

-          Mit?

-          A cetlin rajta van.

A fiú kivette a zsebéből a cetlit és elolvasta megint. Az ajándék vagy a szeretet a fontosabb? Hosszan elgondolkozott. A maci arról győzködte, hogy bármit megkaphat, amit akar. Pénzt, játékot, bármit. A másik választási lehetőség hogy a családja újra vele lehet.

-          Mit választasz kisfiú? A családodat vagy a rengeteg ajándékot?

-          Én szeretném… visszakapni… a

-          Biztos?

A gondolataiban a rengetek játékkal játszatott, nagy volt a kísértés. De meghozta a döntését.

-          Szeretem a családomat… de ők nem tudnák megadni nekem azt a sok mindent, ezért az ajándékot választom.

-          Rendben kisfiú, legyen hát.

Adam megkapott mindent, amit szeretett volna. Az egész ház tele lett játékokkal, Adam még soha nem volt ilyen boldog. A családja holtan feküdt mellette, de ő vidáman játszott. Az este eljöttek John és Emily barátai. Adam vidáman ajtót nyitott majd beengedte őket. A látvány sokkolta azt a néhány embert, azonnal elhúztak a picsába és hívták a rendőrséget. A rendőrség átvizsgálta a helyszín és később elvitték Adamet egy elemgyógyintézetbe. Azonban hamar kiengedték, mert látszólag nem volt semmi baja és nem tudták rábizonyítani, hogy ölte meg a családját. Az egyik nagymamájával él ugyanabban a házban. Nem bánta meg a dolgot. Pár nap sem telt el és a nagyit felszeletelte, majd bebaszta a fagyasztóba. Az eset után Adam egyszerűen eltűnt, a holléte máig ismeretlen, de az biztos, hogy még ma is azzal a rengetek mindennel játszik…

 

 

VÉGE

Szólj hozzá!

Címkék: horror novella történet karácsony sztori gyilkosság karácsonyi történet

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr414979469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása