Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A szülinapi buli 1

2013.01.12. 14:07 Chinguai Mészáros

A szülinapi buli

1 rész

TomokoNaoe 0.jpg

 

Rodrigó ma ünnepli a 18. születésnapját. Nővére Paloma bulit rendezett neki és egy különleges meglepetést tartogat számára. Paloma meghívott sok mindenkit köztük a barátnőjüket is. Testvéri viszonyuk egymáshoz átlagosnak mondható. Paloma egy különleges meglepetést tartogatott Rodrigó számára. Noha senki se ismerte igazán Rodrigót azért el fognak jönni, hisz van ingyen pia. A fiúnak nem igen voltak barátai, nem volt túl társasági ember. De egy barátja azért volt, Emiliano. Barátnője még nem volt, nem jött össze neki semmi. Lorena a szomszéd lány, kedvelte Rodrigót, barátok lettek. Paloma a barátnőiket rávette egy eszméletlen meglepetésre. Lorena kicsit vonakodott, de végül ő is belement. Meghívtak egy pár közeli ismerőst és barátot, ennyi. A testvérek szülei nem tartózkodtak itthon ezen a napon, ezért csak egy telefonhívásban tudták elmondani jókívánságaikat.

-          Drága testvérkém nagy meglepetésben lesz részed a mai napon!

-          Utálom a meglepetéseket, tudod jól…

A hűtőben egy hatalmas torta és rengetek pia, parti dekoráció a földszinten és az emelten is. Paloma megkérte legjobb barátnőjét Teresát, hogy vegye rá a többi lányt, Rominát, Mariát és Angelicát.

-          Teresa vedd rá a lányokat, hogy vegyék fel azt a ruhát, ami a szobában van! Na és persze említsd meg nekik a sztriptíz táncot is.

-          Mi? Arról nem volt szó!

-          Lécci, ez neked nem nagy gond…

-          Haha… rendben. De jössz nekem egyel!

Teresa rávette a dologra a lányokat. Majd kiszelt valami mást. A meghívottak megérkeztek eljött az idő. Lorena volt az első vendég. Felment Rodrigó szobájába felköszöntötte és odaadta neki az ajándékot. A lány nagyon izgatott volt.

-          Oh, köszönöm, nagyon kedves tőled. Vajon mi lehet ez? Megrázta a dobozt.

Kicsomagolta a dobozt és két mozijegyet meg egy parfümöt talált benne.

-          Hogy ne legyek büdös, ha moziba megyünk?

-          Jaj… Dehogy is.

-          Vicceltem! Köszönöm.

Majd átölelte a lányt. Utána lementek együtt a partira. Felköszöntötték az ünnepeltet, átadták az ajándékot és a jókívánságaikat. Csoki, ital, mindegy hogy mi volt, Rodrigó nagyon örült neki. Elénekelték a hivatalos buldog születésnapot, dalt. Megérkezett a torta, majd Rodrigó elfújta a gyertyákat és kívánt egyet.

-          Találjon rám a szerelem. Mondta magában.

Rodrigó most az egyszer igazán jól érezte magát pedig tudta, hogy az ott lévő emberek nem is ismerték igazán. Egyszerűen csak boldog volt. Majd elfogyasztották a csokis-áfonyás tortát.

-          Remélem, élvezed a partit, amit neked szerveztem bátyám! Hamarosan jön, a meglepi is…

-          A valaha volt egyik legjobb születésnapom! Köszönöm nővérem!

Majd szorosan átölelte. A lányok felvették a meglepetés ruhát, beindult a „különleges zene” és jöhetett egy kis sztriptíz tánc. Ledobták a ruháikat először a felsőjüket majd a szoknyát. A melltartóikon a következő felirat volt olvasható: Ezt – soha – nem – kapod - meg. A rózsaszín tangájukon pedig ez: L-Ú-Z-E-R. Hirtelen néma csend lett senki nem értette mi történt majd hangos nevetésbe kezdtek. Rodrigó ránézett a nővérére és csak annyit mondott:

-          Bazd meg!

A lányok elolvasták a feliratot és megdöbbentek, valaki kicserélte. Teresa gorombán odaszólt

-          Ez igaz nem? Végül is még nem volt egy barátnőd sem… Lúzer!

-          Kussolj már Teresa. Mondta Lorena.

Paloma hiába mondta a bátyának hogy nem ő volt, nem hitt neki. Lorena is próbálta győzködni a dologról hogy ő sem tudott róla, de neki sem hitt. Bezárkózott a szobájába és halkan zokogott. Paloma dühbegurultan lerohant az emeletről hogy szétverje Teresa pofáját.

-          Te! Te tetted ezt te kis ribanc… Majd jól pofán vágta.

-          Paloma… esküszöm, hogy nem én voltam. Én megszerveztem, ahogy kérted, de nem tudtuk, hogy mi van rá írva, nem néztük meg… vagyis nem olvastuk el, mert már tudtuk, hogy mi van rajta. Én nem tudom mi történt… Valaki kicserélhette. Én… sajnálom, amit akkor mondtam… csak kicsúszott a számon.

-          Nem hiszek neked…

Majd lekevert neki még egy nagy pofont. Szét akarta tépni, nekirontott és a haját tépdelte közben ütötte vágta, majd valaki gyorsan szétválasztotta őket. Majd hirtelen egy hangos zajra lettek figyelmesek. Valaki szórakozott a biztonsági rendszerrel és az aktiválódott. Lezárta az ajtót és az ablakokat. Paloma hiába ütötte be a kódot, nem fogadta el.

-          Itt ragadtunk! A szüleim holnap jönnek haza, addig várnunk kell.

Emiliano beszélt a barátjával és meggyőzte őt, hogy ne is vegyen tudomást a történtekről. Lementek a nappaliba és a buli ment tovább.

-          Lúzer vagyok ez igaz, de ti meg seggfejek! Na, szóljon a zene és menjen tovább a buli.

-          Rodrigó én nem tudtam semmit…

-          Nem érdekel Lorena.

Rodrigó rendesen bepiált, de azért még magánál volt és táncolt egyet Lorenával.

-          Bárki tette ezt… az megfizet érte. Mondta Rodrigó.

Eközben valakinek támad egy ötlete, bosszút forralt. Utána akart járni a dolognak. Bement a konyhába kivett egy kést majd elrejtette a nadrágjában. Folyamatosan Teresát bámulta. Egyszer csak a lány felment az emeleti mosdóba és utánament...

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap novella történet erőszak sztori gyilkosság mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr855013936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása