Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A Chinguai mészáros 1

2012.12.12. 03:30 Chinguai Mészáros

A Chinguai mészáros

1 rész

122527-Horror.jpg

 

Az 1800-as években egy apró szigeten szörnyű események történtek. Chinguát a térképen nem találni meg. Az ottani lakosok nem tudnak érintkezni a külvilággal. Chingping-pongék voltak a kis falu legcsóróbb lakosai, még a szomszéd öregasszony is rajtuk röhögött pedig neki még annyi pénze se volt, mint ping-pongéknak. Leszállt az éj, a helyi lakosok azt beszélték egy perverz járkál éjszaka az erdőben meztelenül és megbassza a vaddisznókat. Ping-pongék lányai pont erről beszélgettek lefekvés előtt. A lányok kitaláltak neki egy gúnynevet és úgy hívták a disznófaszú.

-          Chu el fog jönni érted a disznófaszú és megbassza a picsádat, de előtte lenyomja a torkodon a széket.

-          Miért pont a széket?

-          Mert azt úgy se tudja megcsinálni, szerintem.

Chu volt a kisebbik lány 12 éves, míg nővére Gchau 17 éves volt. A lányok egymást ijesztgették a disznófaszú történeteikkel, mikor egyszer csak hirtelen valaki kopogott a szobájuk ajtaján. A lélegzetük is elállt az ijedségtől. Az ajtó a dörömböléstől csak úgy recsegett és porzott. Egyre sűrűbben kopogtak az ajtón de a lányok nem merték kinyitni.

-          Ki van ott? Kérdezte Gchau.

Nem jött válasz, síri csend és némaság járta át a szobát. A félelem és reszketés a tetőfokára hágott.

-          A disznó faszára, aludjatok már! Szólt vissza az ajtó mögül az apjuk Márió.

-          Huh, Apa jól ránk ijesztettél! Miért csináltad? Menj a francba a szívbajt hoztad rám és Chura, szegény jól megijedt.

-          …  Nem jött válasz.

-          Apa ott vagy?

Márió nem válaszolt. A szobában a levegő teljesen lehűlt, az ablakot nyitva felejtették. Gchau az ablakhoz osont, a szíve a torkában dobogott a félelemtől, elhúzta a függöny és hirtelen becsapta az ablakot, ekkor valaki megint kopogott egyet az ajtón.

-          Gchau én félek! Gyere, bújjunk az ágy alá.

-          Ugyan Chu, nincs mitől félnünk csak apa szórakozik velünk, megyek és kinyitom az ajtót!

-          Ne tedd, kérlek! Mi van, ha mégis a disznófaszú az? Lehet, hogy meg akar erőszakolni minket!

Gchau az ajtóhoz lépett vett egy mély levegőt és kinyitotta. A rémület az arcán kimondhatatlan volt.

-          Tudtam, hogy te vagy az apa! Miért szórakozol velünk?

-          Lányok holnap iskola van és ideje aludni! Mondta mély hangon.

-          Apa állj le, ez nem vicces! Megrémíted…

Ekkor Márió előhúzott egy kést a zsebéből és a mellkasába vágta Gchaunak.

-          Miért kellett okoskodnod lányom? Miért kellett ezt csinálnod, he?

-          Apa… Halkan nyögte.

-          Honnan tudtad, hogy jöttél rá? Most már mindegy, ezt senki nem tudhatja meg! Senki!

Ekkor Márió a krumpli pucoló versenyen nyert kardját előrántotta és a lánya hasába szúrta. A vér úgy ömlött ki a szájából és a hasából, mint a tej a lyukas dobozból. Gchau összeesett, de még életben volt.

-          Segítség apa megőrült! Kiáltotta Chu.

-          Kuss legyen! Elvágom a torkodat, ha nem kussolsz, kis geci!

-          Anyu gyere gyorsan, segíts!

Márió felkapta az éjjeli lámpát és hozzábaszta Chuhoz. A lányt fejen találta és elájult tőle. Hatalmas erőt érzett magában. Élvezte, ahogyan másokat bánthat, pont úgy, amikor a disznókat erőszakol az erdőben, de most ennél sokkal jobb érzés fogta el. Odalépett Gchauhoz és kihúzta belőle a kést, majd újra beleszúrta többször egymás után, a vér csak úgy fröcsögött. Majd hirtelen gondolt egyet, felkapta a széket és a szék egyik lábát a lány szájába rakta majd ráugrott. A lány torka azonnal kiszakadt. Márió tombolt, vérben úszva „játszott” mint egy elmebeteg. Kihúzta a lány hasából a kardot majd levágta vele Gchau fejét. Csak egy suhintás volt, de a lány már nem érzett fájdalmat, elvérzett már rég. Letépte róla a ruhát majd megerőszakolta a lány fej nélküli testét. Az élvezettől visított, mint egy disznó. A kisebbik lány, Chu kezdett magához térni. Sokkolta a látvány, az apja a halott lányán élvezkedett. A lány nem gondolkodott, futásnak eredt, de Márió elkapta a lábát. Chu pofára esett, Márió pedig beleszúrta a kést a lábába. A lány mozdulni sem tudott.

-          Nem mész innen sehová!

-          Ááááá … Segítség!

A lány hiába sikítozott senki sem hallotta. Az anyja a szobában feküdt kábultan, Márió kiütötte egy kung-fu ütéssel. Mikor az erdőbe szokott menni állatokra „vadászni” az asszonyt elkábítsa, hogy még véletlenül se tudja meg, hogy eljárkál éjszaka. Márió felállt fogta a széket letörte az egyik lábát és hátbabaszta vele a kislányt.

-          Mit gondolsz, lefér a széknek a lába a torkodon? Hm?

-          Apa kérlek, ne bánts! A lány keservesen könyörgött.

-          Már késő! Hahaha.

Márió fogta a szék lábát és feldugta Chu seggébe, egészen a gyomráig nyomta, vérzett lent és fent is. Letörte a szék másik lábát is, majd azt feldugta a pinájába, érezte, ahogyan átszakítja a szűzhártyáját és kiszakítja a méhét. Felemelő érzés volt ez Máriónak, mindig is erre vágyott, gyilkolni. A lányból mindenhonnan ömlött a vér. Még életben volt, hatalmas kínszenvedést élt át. A fájdalom a megdermedt szemeiben kisugárzott. Márió nem bírt leállni, fogta a másik szék lábát és a lány torkán próbálta meg lenyomni.

-          Remélem… hogy… isten megbüntet… apa. Ezek voltak a lány utolsó szavai.

-          Én nem akartalak bántani kislányom, hallod? De rájöttetek mindenre és biztos el akartátok mondani anyátoknak.

Márió rángatta a halott lányt, hogy válaszoljon, de már nem tudott. A lány meghalt...

Szólj hozzá!

Címkék: horror novella történet szex erőszak perverz sztori gyilkosság mészáros brutális +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr894960923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása