Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

Csillapíthatatlan vágy

2013.03.25. 04:25 Chinguai Mészáros

Csillapíthatatlan vágy

sex.jpeg

Jessica az iskolában volt és nagyon unatkozott. Unta az órákat ezért meglógott a suliból. Testvére Alex a plázában volt egy lánnyal, Allisonnal a nővére barátnőjével. A lány csinos volt a fiú pedig kissé bátortalan. Beültek egy étterembe enni valamit közben beszélgettek. Alex most hívta el először a lányt, mert nagyon tetszett neki. Jól érezték magukat együtt. Alex közelebb ment a lányhoz és megfogta a kezét. Szíve hevesen dobogott. A lány mosolygott a fiú pedig meg akarta csókolni. De mielőtt ezt megtehette volna csörgött a lány mobiltelefonja elrontva ezzel a pillanatot. Jessica hívta fel a lányt.

-          Gyere át… várlak…

-          Oké… Mindjárt indulok.

Majd letette a telefont. Allison kissé idegesnek tűnt. Tetszett neki a fiú, de Le akarta rázni valahogy.

-          Jó volt veled meg minden, de most mennem kell. A nővéred hívott valami fontosat akar…

-          Akkor mehetünk együtt…

-          Nem… Csajos dolgokat fogunk csinálni és azt szeretném kérni tőled, hogy addig ne menj haza… Nem akarom, hogy együtt láson minket… Ugye megérted?

-          Jó… akkor maradok még, majd később megyek haza…

Allison adott egy puszit a fiúnak majd otthagyta. Jessica hazaért az iskolából. Ledobta a táskáját bevágta magát a kanapéra és felhívta a barátnőjét megint. A hosszas beszélgetett vele. Miután lette a telefont megtörölte a homlokát. Forró nyári nap volt és a lány nagyon izzadt. A lány ledobta ruháit és beállt a zuhany alá. Szép lassan tusfürdőt kent magára majd testét a szivaccsal gyengéden végigmasszírozta. A lány nagyon élvezte a forró vizet. Az apró kerek mellei körül gyengéden és finoman csinálta. Aztán haladt egyre lejjebb, és lejjebb míg a nunijához nem ért. Finom mozdulatokkal izgatta magát a szivaccsal. Egyszer csak eldobta a szivacsot és az ujjaival folytatta tovább. Körkörös mozdulatokkal izgatta a csiklóját miközben a forró víz, gyöngyözött a lány testén, szőke haján. Egyre gyorsabban csinálta és halkan nyögdécselt. Majd lassan beledugta az ujját a puncijába és megujjazta magát. Ezt még jobban élvezte. Hatalmasakat nyögött. Az egész ház zengett a lány élvezkedésétől. Jessica pillanatok alatt elélvezett a forró zuhany alatt. Ekkor csengettek az ajtón. Jessica alig tért magához a gyönyörtől. Ez feldobta a lány napját. Kiszállt a zuhany alól majd magára terített egy törölközött és az ajtóhoz ment csurom vizesen majd kinyitotta.

-          Gyere be! Épp most zuhanyoztam… Jessica beletúrt nedves hajába.

-          Huh… Remélem nem zavarok… Mondta Allison majd rámosolygott a lányra.

A lányok felmentek az lépcsőn az emeleti szobába majd magukra zárták az ajtót.

-          A biztonság kedvéért. Mondta Jessica.

Majd ledobta magáról a törölközőt ezzel felfedve meztelen testét. Allison végigpillantott a lány testén és megnyalta a szája szélét. Kívánta őt nagyon.

-          Gyönyörű tested van… Mosolyogva mondta Allison.

-          Most zuhanyoztam és még forró és nedves a testem…

-          Azt imádom a legjobban… Majd megrágta a szája szélét Allison.

Allison közelebb lépett és végigsimította a kezét a lány fenekén és jól megmarkolta. Majd ajkukat összeérintették és hevesen csókolózni kezdtek. Nyelvüket egymás szájába helyezték és perceken át csókolták egymást.

-          Ah… Imádlak… Most már levehetnéd te is a ruhádat. Mondta Jessica kéjes hangon.

-          Vedd le rólam te! Válaszolta a lány.

Jessica levette a lány felsőjét majd szép lassan megérintette a mellbimbóját. Odahajolt és elkezdte csókolgatni miközben a lány fenekét markolászta. Allison benyálazta az egyik ujját és finoman becsúsztatta a lány fenekébe. Jessica ezt nagyon élvezte. Ekkor újra csókolózni kezdtek. Jessica hirtelen gondolt egyet és az ágyra lökte Allisont. Majd levette a nadrágját utána pedig a bugyiját is. Hosszan beleszagolt a lány bugyijába majd rámosolygott.

-          Finom illata van… Imádom az illatod… Um…

-          Gyere és csókolj… te szőke istennő! Mondta Allison.

Jessica lassan odahajolt a lányhoz majd a nyakát kezdte el csókolgatni és folyamatosan halad lefele szép lassan míg Allison melleihez nem ért. Nyelvével izgatta a lány mellbimbóját. A lány nagyon élvezte.

-          Óh… Igen most szopogasd a bimbómat… Ah…

Jessica elkezdte szopogatni a lány bimbóját majd utána haladt lejjebb, és lejjebb míg nem a lány nunijához nem ért. Allison széttárta a combját, hogy Jessica jól hozzáférjen. Jessica nyelvével kezdte el izgatni a lány csiklóját. Mind a ketten nagyon élvezték. Jessica forrón csókolgatta a lány punciját majd a nyelve hegyét beledugta és hevesen mozgatta. Allison már majdnem elélvezett. Hatalmasakat nyögött a lány.

-          Ah igen! Ez az! Csináld… még jobban… Mindjárt elmegyek. Nyald a puncim te istennő!

-          Ah nagyon finom…

-          Csináld… mindjárt… Ah… Ah… Most! Ahh… Igen!

Allison hatalmasat élvezett. Ekkor Jessica odahajolt a lányhoz és beletúrt a hajába majd megcsókolta.

-          Jó voltam? Kérdezte Jessica csókolózás közben.

-          Isteni voltál… Most én jövök. Mondta Allison boldogan.

A lányok helyet cseréltek. Jessica a fejét a párnára döntötte. Allison pedig ráfeküdt a lány testére. Jessica végigpillantott a lány csodaszép testén.

-          Imádom a tested… olyan szexi vagy! Érzem a nunidat a hasamon, ahogy tüzel. Nagyon jó érzés… Csókolj meg újra! Mondta Jessica.

A lányok megint csókolózni kezdtek, amit nagyon élvezte majd Allison megnyalta Jessica mellbimbóját. Miközben nyalogatta a kezét végigsimította a hasán egészen a punciáig majd beledugta az ujját. Jessica ekkor felnyögött az élvezettől.

-          Ah… Igen… Jól csinálod…

Allison hevesen nyalogatta a lány mellbimbóját közben az ujjával a lány csiklóját izgatta.

-          Gyerünk… most lejjebb…

Allison szép lassan végigcsókolta a lány hasát majd az ajkait a lány tüzelő puncijára helyezte és nyelvével kezdte el izgatni miközben az ujját beledugta. Nyelvét körkörösen mozgatta majd kihúzta az ujját és beledugta a nyelvét Jessica puncijába.

-          Oh… Az ujjad…. dugd, egyel lejjebb! Oh….

Allison az ujjával kezdte el izgatni a lány segglukát miközben a lány punciját nyalta. Majd hirtelen gondolt egyet és belenyalt a lány segglukába is. Ezt nagyon élvezte Jessica.

-          Oh igen! Mindjárt elmegyek… gyerünk! Imádom, ahogyan a seggemet nyalod… most nyald megint a puncim… mindjárt elmegyek…

Allison a lányt a csúcsra juttatta a nyelvével. Jessica hatalmasat nyögött és elélvezett. Jessica és Allison ekkor egymásba fonták kezüket majd megcsókolták egymást és ledőltek az ágyra.

-          Még soha nem volt ilyen jó a szex… Nagyon jól esett. Mondta Jessica.

-          Nekem is… nagyon jó volt… kis szöszi.

-          De hamarosan menned kell… a bátyám nem láthat meg minket így… ugye megérted?

-          Persze… Imádlak téged.

Allison felöltözött majd Jessica felkapott egy pólót meg egy szoknyát és kikísérte a lányt. Jessica a szoknyája alá nem vett bugyit, mert elfelejtette. Majd bement a szobájába lefeküdt az agyára és könyvet olvasott hason fekve. Jókat nevetett és közben a lábai az égnek álltak. Alex hazament majd ledobta a táskáját és benyitott a szobába. Szemei felcsillantak a szája tátva maradt a látványtól. Jessica gyönyörű idomait bámulta mely kilátszott a rövid szoknya alól. A lány zenét hallgatott és észre sem vette. A fiú csak bámulta a kerek dombok közt gyönyörű punciját. Jessica egyszer csak hátrafordult és észrevette a testvérét.

-          Te mit bámulsz?

Ekkor döbbent rá, hogy elfelejtett felvenni a bugyiját. Felpattant az ágyról és megcsapkodta a könyvével a fiút. Majd kizavarta, de Alex nem akart kimenni. A lány próbálta kilökni az ajtón de a fiú nem ment.

-          Menj ki innen…

-          Had nézzem meg még egyszer! Olyan gyönyörű volt…

-          Nem… Ne légy perverz a nővéred vagyok…

-          De beindultam rád… felállt a farkam…

Alex megfogta nővére kezét és a farkára helyezte. Jessica érezte a ruhán keresztül Alex lüktető faszát. Nagyon tetszett neki az érzés. Alex benyúlt kezével Jessica szoknyája alá és megtapintotta a lány punciját majd hosszan egymás szemébe néztek.

-          Nem lehet… ne is gondolj ilyenekre…

-          De miért nem? Hisz olyan jó érzés… neked is tetszik, érzem!

-          De…

-          Csókolj meg… nővérem…

Alex ekkor megcsókolta nővérét. Hosszan csókolóztak közben egymás nemi szervét tapintva. Jessica meggondolta magát és testvérét az ágyba vitte. Levette felsőjét majd a szoknyáját is. A fiú végigpillantott a testén majd ledobta a pólóját kicsatolta az övét és elővette hatalmas farkát. Jessica ráhelyezte a kezét majd lassan elkezdte húzogatni miközben a fiú levette a nadrágját. Majd Jessica odahajolt és bekapta Alex hatalmas farkát. Lassan nyalogatta végig a makkját, hogy a fiú élvezze.

-          Mindig is ez volt az álmom… Ah… Jól csinálnod nővérkém.

A lány szájával kényeztette a fiút közben fitymáját húzogatta. Jessica élvezte minden pillanatát. A szájában lüktető fasz izét és férfias illatát. Majd Alex fogta a nővérét és megcsókolta majd helyet cseréltek.

-          Most én jövök!

Majd elmosolyodott és végigcsókolta a lány testét. Lassan halad és kiélvezte a pillanatot. Megnyalta a lány mellbimbóját majd a hasát csókolgatta. Jessica nagyon élvezte. Belenyalt köldökébe majd a lány szemébe nézett. Jessica szemei mosolyogtak a vágytól. Alex nyelvével kezdte el izgatni a lány punciját. A fiú nem bírt betelne vele nagyon élvezte. Csak nyalta egyre gyorsabban és hevesebben a nővére pedig ezt nagyon élvezte. Körkörösen kezdte el csinálni majd beledugta a nyelvét. Jessica ekkor felnyögött majd ránézett a testvérére és mutatóujjával magához hívta. A fiú abbahagyta és megcsókolta a lányt.

-          Ez bűn… ugye tudod Alex?

-          Nem baj… csináljuk! Nagyon kívánlak már! Akarlak!

A fiú átölelte a nővérét majd hatalmas lüktető péniszét a puncijához helyezte. Lassan beletette és óvatosan kezdte el mozgatni csípőjét. Közben a lányt csókolgatta. Jessica a fiú hátat karmolászta az élvezettől. Lassan dugta a lány majd egyre gyorsabban csinálta. Az ágy össze-vissza mozgott. A fiú a farkát kivette majd a lány puncijára tekintve lassan visszahelyezte. A szoba az élvezetüktől volt túlfűtött. A lány nyögése a fiút még jobban beindította.

-          Ah… Ah… Csókolj! Gyorsabban! Ahh… Imádlak…

-          Én is imádlak nővérkém…

A fiú egyre gyorsabban csinálta a lány pedig egyre jobban élvezte. Jessica egyszer csak felnyögött és elélvezett. A fiú ekkor kivette hatalmas farkát.

-          Hová szeretnéd?

-          Élvezz számára!

Alex óvatosan ráfeküdt a lányra majd a farkát a lány szájába helyezte. Fitymáját húzogatta majd a lány szájába élvezett. Jessica száját forró sperma borította. Jessica lenyalta a szájáról a spermát majd lenyelte aztán végignyalta a fiú makkját. Játszott vele egy kicsit majd Alex odabújt mellé és átölelte a lányt. Aztán betakaróztak, összetették a fejüket és meztelenül feküdtek egymás mellett. Jessica megcsókolta a testvérét. Alex beletúr a lány szőke dús hajába majd átölelte. Majd halkan sugdolózni kezdtek.

-          Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz… veled. Mondta Jessica.

-          Én viszont tudtam!

-          Kicsit furcsa hogy én vettem el a szüzességedet.

-          Én nem bántam meg… és te nővérem?

-          Én sem… hisz jó volt. De nem fordulhat elő még egyszer… Nincs barátnő a láthatáron?

-          De van… vagyis nincs még…

-          Merre jártál egész délután? Valami csajjal voltál nem?

-          Igen… de…

-          Na, mond el! Kivel?

-          Egy lánnyal! Majd később elmondom… Ha már biztos a dolog!

Alex és Jessica együtt aludtak majd reggel korán keltek és együtt mentek az iskolába. Alex megint elhívta a lányt titokban. Allison nem tudott nemet mondani. Kihívó ruhában volt, hogy tetsszen a fiúnak. Együtt meglógtak a suliból senki sem vette észre. Elmentek a parkba sétálni majd Allison elhívta a fiút az otthonába. Alex nem tudott nemet mondani a csinos lánynak. Megcsókolta majd egymás kezét fogva elsétáltak a házig. Közben beszélgettek és jókat nevettek. Alexnek megjött az önbizalma. Talán a múlt éjjel történtek miatt, talán nem. Sokkal bátrabb volt és nyitottabb.

-          Na, bejössz? Kérdezte Allison.

-          Odáig vagyok érted… Nagyon tetszel! Azt hiszem beléd szerettem!

-          Huh… csak így? És hol a rózsa? Lovagom…

Alex az utcán lévő kerti virágot kitépte majd odaadta a lánynak.

-          Ez megfelel?

-          Hát… a bugyim már így is nedves.

Alison elvette a virágot majd megcsókolta a fiút. Nagyon beindult rá. A lány megfogta Alex kezeit majd ráhelyezte a fenekére. Közben tüzesen csókolta a fiút.

-          Olyan szép vagy… Imádom a fekete hosszú hajad és a kék szemed!

-          Sss… Gyere be!

A lány megfogta a fiú kezét majd bevitte a házba. Ledobták a táskájukat majd a lány leültette a fiút a kanapéra és az ölébe ült. Levette a pólóját majd Alexre mosolygott.

-          Tetszenek a melleim?

-          Csodálatosak…

-          Akkor nyalogasd meg őket!

Alexnek a farka szép lassan megmerevedett. A lány pedig érezte a nadrágján keresztül lüktető farkát. Alex kezeivel megsimította a lány mellét majd finoman csókolgatni kezdte. Eközben Jessica a suliban Allisont kereste a szünetben, de sehol sem találta ezért hívogatni kezdte. Allison nem vette fel a telefont, mert nem hallotta az élvezettől. Jessica erre bedühödött és ellógott a suliból majd Allison otthonába tartott. Allison eközben levette a fiú pólóját majd izmos testét kezdte el csókolgatni. Majd a lány felállt és levette a bugyiját, de a szoknyáját fennhagyta. Aztán visszaült a fiú ölébe. Majd csókolózni kezdtek. A fiú kezét szép lassan a lány puncijához érintette majd az ujjaival kezdte izgatni a lányt.

-          Ah… ejnye-bejnye… rosszfiú vagy!

-          Te pedig rossz kislány!

Alex megnyálazta ujját majd a lány punciját kezdte el izgatni. Beledugta az ujját majd egyre gyorsabban csinálta. Allison élvezkedett és közben a fiút csókolgatta. Egyszer csak kopogtatni kezdtek az ajtón. Allison felállt majd kinézett az óvatosan kinézett az ablakon. Megdöbbenve látta, hogy Jessica van az ajtóban.

-          Basszus...

Allison felküldte az emeletre a fiút felkapta a felsőjét majd az ajtóhoz lépett.

-          Tudom, hogy ott vagy! Nyisd ki…

Allison kinyitotta az ajtót majd meg akarta csókolni a lányt, de az nem hagyta.

-          Tegnap is eltűntél. Ma is eltűntél. Fiúval vagy? Mi?

-          Nem… dehogy is…

-          Hadd menjek be!

-          Most épp takarítok!

Jessica belökte az ajtót és bement majd meglátta a földön a lány tangáját. Alex közben az emeleten hallgatózott.

-          Hová bujtattad? Ki az? Te megcsalsz engem? Az én barátnőm vagy… Mondta mérgesen Jessica.

-          Én nem akarok többé leszbikus lenni… fiút akarok… szerelmet!

-          De hát én szeretlek!

-          Jó volt veled szexelni meg minden, de másra vágyom!

Ekkor Jessica megpillantotta a fiú pólóját és azonnal beugrott neki. Már biztosan tudta, hogy a testvére az. Ettől nagyon mérges lett.

-          A bátyámmal baszol, miközben velem jársz… te kurva…

-          Még nem történt semmi! De ha tudni akarod, szeretem őt!

Jessica lekevert egy hatalmas pofon Allisonnak majd elkezdtek verekedni. Egymás haját tépték, körmüket egymásba eresztették és közben szidták egymást. Alex erre félmeztelenül leszaladt az emeletről, hogy elválassza őket. A nővére behúzott neki egyet.

-          Te ebbe ne szólj bele! Ezért még veled is számolok…

Alex a lépcsőre esett és beverte a fejét. Elájult, de a lányok tovább verekedtek. Ekkor Jessica belerúgott egyet a lányba majd a konyhába ment. Allison elesett majd felállt. Jessica eközben előkapott egy kést majd visszament a nappaliba.

-          Az enyém vagy!

Szorongatta kezében a kést majd egyre közelebb ment Allisonhoz. A lány nagyon megijedt még sohasem látta ilyennek.

-          Megörültél! Tedd le azt a kést… Értsd meg ennek vége! Mondta Allison.

-          Nem… Nem lehetsz senki másé! Csak az enyém! Vagy senkié…

Jessica dühbe gurultan nekirontott a lánynak és hasba szúrta. Majd a szemébe nézett és megforgatta benne a kést. Majd elsírta magát.

-          Én szertelek téged! Nagyon… Miért nem szerettél! Ordította.

-          Én… sze… szerettelek… de… ahhh…

Allison szájából vér folyt ki majd összeset. Nagyon mély sebet kapott. A lány haldoklott. Jessica leült mellé és sírt. Szólongatta a lányt, de már nem válaszolt. Elvérzett. Belehalt a sérüléseibe. Jessica felugrott majd összetörte a széket. Csapkodni kezdett mindent. Tört zúzott, ami csak a kezébe akadt. Majd kihúzta a kést a lányból. Aztán odament a bátyához majd felrázta őt.

-          Ez mind a te hibád! Miért pont őt kellett…

Alex meglátta a lány vérben úszó testét majd odament hozzá és szólongatta.

-          Meghalt… Tönkretetted az életünket… a jövőnket… TE!

-          Te örült vagy! Miért ölted meg?

Majd Alex ránézett a lányra és látta a kezében a kést.

-          Meg akarsz engem is ölni? Tedd le azt a kést!

-          Elszeretted előlem… engem szeretett! ENGEM! Ordította.

-          Tedd le a kést! Majd kitalálunk valamit…

-          Nem!

-          De várj! Hisz te is megcsaltad… Lefeküdtél velem!

Jessica hosszan bátya szemébe nézett majd eldobta a kést. Odaszaladt hozzá és megölelte. Hosszasan zokogott. Alex nem tudta, hogy mit csináljon. Sokkolta a dolog.

-          Eltüntessük a hullát, aztán hazamegyünk… jó? Mondta Jessica.

-          Nem… Vállalnod kell a felelősséget… kihívjuk a zsarukat.

-          A faszt!

Majd Jessica a késésért nyúlt és Alexre nyakához tette. Keze remegett.

-          Rendben van… Megoldjuk. Mondta Alex.

Jessica erősen szorította a kést majd elengedte és eldobta. Aztán felhúzta a fiút majd a kanapéra lökte.

-          Dugni akartál nem? Tökre benedvesedtem!

Jessica ledobta ruháját majd rámászott a testvérére és basztak egy jót. Miután Alex a lány szájába élvezett Jessica a fiú makkját nyalogatta. Majd egyszer csak leharapta a fiú faszát. Ömlött a vér a fiú faszából. Alex ordított a fájdalomtól.

-          Jól megdugtad őt is? Ebbe fogsz beledögleni! Te szemét!

-          Te hülye vagy, bazdmeg… el fogok vérezni! Csinálj valamit!

-          Elvetted tőlem őt… akit a legjobban szerettem a világon! Dögölj meg… Megérdemled!

-          A testvéred vagyok… Au… bazdmeg… Segíts már!

Alex felkapta a földről a kést majd a nővérét kergette vele. Jessica elfutott előle a fiú túl gyenge volt. Nem sokáig bírta már. Rengeteg vért vesztett. Jessica a kezében lebegtette a telefont majd eldobta jó messzire. Alex utána ment, de összeesett. Nővére végignézte, ahogyan kúszik a földön és meghal. Alex elvérzett és meghalt. Majd később Jessica eltüntette a testüket és hazament mintha mi sem történt volna… Aztán megujjazta magát…

 

VÉGE

Szólj hozzá!

Címkék: krimi novella történet szex álom erotika perverz vágy fantasy sztori thriller fantázia szeretkezés erotikus történet +18 Csillapíthatatlan vágy

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr625166743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása