Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A szülinapi buli 2

2013.01.16. 12:33 Chinguai Mészáros

A szülinapi buli

2 rész

TomokoNaoe 0.jpg

A többiek lent buliztak a nappaliban. Paloma az egyik barátnőjével Saraval beszélgetett. Majd Sara bement a konyhába egy italért.

-          Nem láttad Emilianot húgocskám? Kérdezte Rodrigó.

-          Nem tudom hol van. Az előbb bement a konyhába, Lorenát is ott láttam. Biztos bementek piáért.

-          Akkor megnézem ott. Azt hiszem, kezdek berúgni…

Majdnem mindeni a konyhában volt az időben mikor valaki kieszelte a tervét. Miután felment az emeletre, benyitott a fürdőszobába és nekirontott Teresának. A lány épp a kezét mosta. Egyszer csak a hátában meleg érzés fogta el. Hátba szúrták, többször is. Esélye sem volt, csupa vér lett minden. Addig szurkálta a késsel még meg nem halt.

-          Mondtam, hogy te engem ne fenyegess!

Fogta a kést és elkezdte levágni a fejét. Perceken át nyiszatolta a nyakát, míg végre sikerült neki levágni. A holtestet bevonszolta a kádba és elhúzta a függönyt, utána felmosott. Majd lemosta az arcáról és a kezéről a vért és bement az egyik szobába átöltözni. Meglátta a héliumos lufit és támadt egy ötlete. Fogta Teresa fejét majd rákötött pár lufit. Majd az emeleti folyosón felengedte aztán lement a nappaliba.

-          Lorena hol voltál? Mindegy tudd meg hogy szeretlek, szerelmes vagyok beléd. Mit mondasz? Kérdezte Rodrigó.

-          Az alkohol beszél belőled… nem lehetünk több mint bará…

Rodrigó fogta és megcsókolta a lányt, aki nem ellenkezett. Meglepődött és egy kicsit boldog is volt mert ő is úgy érez iránta.

-          Sara az az én ruhám rajtad? Nem láttad Teresát? Kérdezte Paloma.

-          Igen, te adtad kölcsön nem emlékszel? Nem láttam Teresát, biztos elbújt valahová. Kész őrület, ami itt van… egy teljes napig bezárva.

-          Ez van, megnézem fent az emeleten, az előbb beszélni akart velem valamiről azt mondta, hogy fontos, de utána eltűnt.

Paloma felsétált az emeletre és benézett a szobába, a mosdóba majd egyszer csak megpillantotta Teresa fejét lufikra kötözve a mennyezeten. Sikítani kezdett majd leszaladt a nappaliba.

-          Mi az mi történt nővérem?

-          Teresa... halott. Valaki megölte!

-          Mi? Ne viccelődj…

Mindenki megrémült, távolabb álltak Rodrigótól majd mindenki egymásra nézett. Aztán az ajtó felé futottak. Próbálták betörni az ajtót, ablakot, de nem tudták.

-          Nyugalom emberek, ha együtt maradunk nem lesz semmi baj. Mondta Paloma.

-          Tuti hogy az öcséd ölte meg azt a kis kurvát. Zárjuk be az egyik szobába.

-          Mi? Nem én voltam, a kurva anyátokat…

-          Hívjuk a rendőrséget!

-          Minek? Nem tudnak bejönni, spéci biztonsági rendszer.

Üldözőbe vették Rodrigót majd miután nem sikerült elkapniuk elkezdtek verekedni egymással. Törtek zúztak mindent, amit csak lehetett. Mindenki ütött mindenkit. Majd Rodrigó kiáltott egyet és mindenki abba hagyta. Aztán lenyugodtak, majd leültek a nappaliba együtt és vártak.

-          Rodrigó csinálj valamit! Mondta Lorena.

-          Mégis mit? Azt hiszik, hogy én voltam!

Egymással szemben ültek hosszú órákon át és bámulták egymást. Elég késő volt már, néhányan el is aludtak. Valaki nagyon törte a fejét, hogy mi történhetett itt és rá is jött.

-          Tudom már ki volt az! Paloma azt mondta, hogy Teresa valami fontosat akart neki mondani, vagyis azt hogy nem ő volt, hanem valaki más. Ezért ölték meg. Piros felsőben jött, de aztán később egy másik színű ruhát láttam rajta. Sara volt az, mindig is irigy volt Palomára és a családjára, de miért csinálta ezt? Mondta magában…

Sara elment a fürdőszobába, pisilnie kellett. A legtöbben már aludtak. Rodrigó és Paloma nem tudtak elaludni. A méreg öntötte el amiért rájött a dologra, nem bírt magával és utána osont. Sara épp hogy bement rátörték az ajtót. Egymásnak estek, tépték egymás haját, majd Sara fejét a falhoz baszta többször is.

-          Miért csináltad ezt?

-          Gyűlölöm Palomát, hülye kis ribanc. El akartam rontani a kis bulijukat, de nem sikerült. Az a hülye Teresa rájött, hogy én cseréltem ki a feliratokat és megfenyegetett, hogy elmondja Palomának. Meg kellett ölnöm. Így a bulit is tönkretettem… Mondta Sara.

-          Azért megfizetsz! Az én szerelmemmel nem szórakozhatsz! Mondta Lorena.

Lorena fogta Sara fejét és belevágta a tükörbe. Majd miután összeesett a lány, beleszúrt a nyakába egy darab üveget. Pillanatok alatt elvérzett.

-          Nekiesett a tükörnek bevágta a fejét és meghalt. Azok a fránya balesetek…

Lorena ruhája nem lett nagyon véres csak pár csepp került rá. Letörölte, megmosakodott majd visszaosont a nappaliba. Odabújt Rodrigó mellé és elaludt. Reggel megérkeztek a szüleik, akik valahogyan ki tudták nyitni az ajtót. Majd kihívták a rendőrséget is. A vendégek örültek, hogy végre elmehetnek innen. A nyomozás kiderítette, hogy Sara ölte meg Teresát. Nem tudták bizonyítani a gyilkosságot Sara esetében, ezért balesetként zárták le az ügyet. Lorena és Rodrigó végre összejöttek és boldogabbak voltak, mint valaha. Ezt a bulit egyikőjük sem fogja elfelejteni, kivéve Sarat és Teresát…

VÉGE

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap novella történet erőszak sztori gyilkosság mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr565021563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása