Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A zenetáborban 2

2013.01.28. 17:50 Chinguai Mészáros

A zenetáborban

2 rész

Bloody_Music_by_Alchemelia.jpg

Miután ellopta a kést a 2-es számú faházba betört. Mikor szép halkan beosont látta, hogy Jhonny és Brittney egy ágyban alszanak, de Chris nincs az ágyában. Halk léptekkel benézett a fürdőbe és meglátta, hogy Chris a Wc-n alszik. Lebaszta a wc-ről és belenyomta a fejét majd egy gyors mozdulattal hátba szúrta a késsel. A fiú arra ébredt, hogy a saját szarában van a feje és hátba szúrták. Ettől hányni kezdett, de a gyilkos nem hagyta abba addig szurkálta a késsel, míg meg nem döglött. Esélye sem volt a kábultságtól nem tudott úgy reagálni, mint ahogy kellett volna. A szerelmes pár nyugodtan aludt tovább nem halottak semmit. Miután végzett a fiúval kiment a fürdőszobából és azt vette észre, hogy Jhonny mozgolódik. Hirtelen lefeküdt a földre és odébb kúszott. Egyikőjük sem ébredt fel, aludtak tovább. A gyilkos meglátta a hegedűt odakúszott és leszedte róla a húrokat. Az ágyhoz kúszott és szép lassan megkötözte az alvó pár kezeit és lábait az ágyhoz. Nem vettek észre semmit, mélyen aludtak. A gyilkos arra lett figyelmes, hogy odakint valaki mozgolódik. Kinézet és látta ahogyan Teresa elkezd futni. Gyorsan utána futott, ráugrott majd belevágta a nyakába a kést.

-          Segit…

-          Sss… Nem láttál semmit. Mindjárt vége…

Megforgatta a nyakában a kést egy párszor. A lány pillanatok alatt elvérzett. Gyorsan bevonszolta a lány testét a 2-es faházba. Alig bírta elhúzna nagyon nehéz volt. Miután sikerült neki bevitte a fürdőszobába Chris mellé.

-          Remélem még nem ébredtek fel! Be kell ragasztanom a szájukat, hogy kussban legyenek…

A gyilkos így is tett beragasztotta a szájukat. Lee mester rémálomból ébredt fel, azt álmodta, hogy brutális gyilkosság fog történni a táborban. Gyorsan kinézett az ablakon, de semmit sem látott ezért visszafeküdt aludni. Felesége ébren volt, várta, hogy a férje elaludjon. A gyilkos eközben felébresztett az alvó párt.

-          Mi…? Mi…a?

-          Mond még egyszer nem halottam! Hahaha…

-          Az a helyzet hogy ki kell vágnom a szíveteket! Ugye nem baj?

-          …Mmmm….

-          Rendben! Mindjárt jövök, ne menjetek sehová! Haha…

Kiment az a faházból majd fogott egy nagy követ és behozta. Majd rámutatott az ujjával az ágyban fekvő párra.

-          Ecc-pecc-ki-me-hetsz!

A gyilkos ujja Jhonnyra mutatott. Felpattan az ágyra fogta a követ és fejbe verte vele Jhonnyt. Szétverte a fejét a kővel. Betörte az orrát, kitörte a fogait majd kinyomta a kővel a szemeit. Csupa vér lett a párna. Addig ütötte, míg az agya ki nem loccsant. Jhonny agyvelője szerteszét volt a házban. Egy kicsi a falon, a padlón a többi, ami maradt belőle az az ágyban volt. Brittney úgy reszketett, mint még soha, csukott szemmel hallotta, ahogyan szétverték a barátját. Tudta, hogy meg fog halni. Miután a gyilkos megölte Jhonnyt fogta a kést és kivágta a szívét majd belerakta egy zacskóba.

-          Te jössz! Hahaha…

A gyilkos ledobta a követ a földre és körülnézett a szobában majd felkapta a hegedűt és fejbe verte vele a lányt. De a lány ettől nem halt meg. Rossalinda felébredt és kereste Teresát de nem találta a faházban ezért visszafeküdt aludni. Miután Lee Mester elaludt felesége kipattant az ágyból és kinézett az ablakon.

-          Mindjárt éjfél… és telihold van. Sietnünk kell…

A gyilkos meglátott egy rádiót és gondolt egy merészet. Elvágta a rádió zsinórját majd beledugta a lány seggébe, utána bedugta a konnektorba. Brittney szemei szikrát szórtak, rángatózott és közben füstölt. Még sikítani sem tudott, mert be volt ragasztva a szája. Aztán hirtelen lángra kapott. Pár perc alatt szénné égett miközben a gyilkos kacarászva nézte végig a haláltusáját. Kihúzta a zsinórt a konnektorból majd eloltotta a lány testét. Ez után fogta a kést és felvágta Brittney testét, majd kivágta a szívét és belerakta a zacskóba a másik mellé...

Szólj hozzá!

Címkék: zene horror krimi novella történet erőszak sztori gyilkosság erdő thriller mészáros brutális mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr345049587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása