Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A Chinguai mészáros 2

2012.12.14. 17:29 Chinguai Mészáros

A Chinguai mészáros

2 rész

122527-Horror.jpg

Márió ezután a szék lábát a lány torkán addig nyomta, míg ki nem szakad a tüdeje. Aztán úgy döntött, hogy elássa a holtesteket az erdőben, de biztosra akart menni ezért hozott egy fűrészt. A nagyobbik lánya fej nélküli meztelen testével kezdte. Először levágta a kezeit, ropogott a csont rendesen. Utána jöhetett a lábikó, a combok vágása könnyebben ment, míg a csonthoz nem ért, a látvány a meggyes pitéhez hasonlítható, vér már nem igen jött belőle, már mind a padlón volt. A csontot elég nehéz volt elfűrészelni, fárasztó volt. Márió egy percre hátradől és eszébe jutott mi lenne, ha a lány belső szerveit megetetné a farkasokkal, nagyszerű ötletnek találta. Chu szájából kihúzta a szék lábát majd az életlen konyhakéssel elkezdte nyiszatolni a lány nyakát, vagyis ami megmaradt belőle. Nagy nehezen levágta a fejét. Majd ezután a késsel Gchau teste felé fordult, a nyakához tette a kést belevágott és egy mozdulattal felnyitotta a lány testét. A lány bordáit a lábaival törte össze, rátaposott többször is csak úgy reccsentek a bordái. Mikor sikeresen eltörte, kibelezte a lányt. Kivette a szívét, a máját és a többi szervét is majd belerakta egy nagy dobozba a lecsonkított testet.

-          Huh… Mindjárt kész vagyunk! Belefér ez? Bele…

Hirtelen elkapta a görcs, rájött a szarás. A wc kint volt az udvaron, de nem akart kimenni tiszta véresen bár mellettük csak pár szomszéd lakott úgy döntött, hogy inkább bent marad.

-          Ó, bazdmeg! Mindjárt befosok.

Letolta a gatyáját és belefosott Gchau kibelezett testébe, majd belepakolta a szerveit a fejét a levágott kezeit és a lábait majd összevarrta. Mindent bele, belenyomta mintha egy utazó táskába pakolna. A másik lány testét is feldarabolta, de nem belezte ki. Csak a lábait és a kezeit vágta le majd betette a dobozba. Kivonszolta a doboz a hátsó ajtón, egyesen az erdő felé vette az irányt. Hallotta a farkasok vonyítását, nem kellett sokat mennie. A holtest maradványokat kiborította a földre, majd elbújt az egyik fa mögé. Nem kellett sok idő és a farkasok szagot fogtak, Márió a távolból figyelte, ahogy a lányai holtestét marcangolják a farkasok. Nem bírt magával, felállt a fasza, hirtelen ráugrott az egyik farkasra és megerőszakolta.

-          Maradj nyugton, élvezni fogod! Aaa…

A többi farkas ügyet sem vettet rá, ettek tovább. A hím farkas torkát szorítva Márió a faszát beledugta a farkas seggébe és addig erőszakolta, míg el nem élvezett, majd utána gyorsan elrohant. Egész a folyóig rohant, ami az erdő szélén volt. Lekapta a véres ruháit beledobta a folyóba majd megfürdött a jéghideg vízben. Miután végzett visszament a házba felöltözött és befeküdt a felesége mellé mintha mi sem történt volna. Az éjszaka eltelt, nappal lett. A lányok szobája csupa vér, mindenhol vér, a falon, az ágyon, a padlón, borzalmas látvány. Fings asszony előbb ébredt fel mint a férje, az első dolga hogy a lányait elküldje az iskolába. A szobájukhoz sétált és látta, hogy az ajtó, résnyire van nyitva, tudta, hogy nincs rendben valami. Majd benyitott és ledöbbent.

-          Uram isten a lányaim! Mi történt velük? Hol vannak? Mi ez a vér? Ordította.

Zokogva szalad be a férjét felkelteni.

-          Kelj fel… s… a lányaink szobája csupa vér… valaki… bántotta őket.

-          Mi? Úristen! Megyek gyorsan szolok a seriffnek!

Márió átölelte feleségét és vigasztalta, próbálta megjátszani magát az álszent. Márió elment a seriffhez bár tudta, hogy elég veszélyes dolog. A seriff körülnézett a szobában, még soha nem látott ilyet, fűrész a padlón véres szék kitör széklábak és minden csupa vér. Úgy vélte, hogy a tettes az ablakon keresztül jöhetett be. A seriff kikérdezte a férjet és a feleséget, de mindketten ugyanazt mondták. Aludtak. A seriff holtesteket kutatva az erdő felé vette az irányt. Fings asszony nem tudta nem tudta feldolgozni az eseményeket. Teljesen kiborult. Márió otthagyta a feleségét és beült a kocsmába meginni egy sört. Mindenki erről beszélt. Fings asszony bement a konyhába kinyitotta a fiókot, kivett egy kést és a torkához szorította.

-          Csak ti voltatok nekem… nélkületek nem tudok élni…

Fogta a kést és elvágta a torkát. A seriff megtalálta a holtest maradványokat, amit félig felfaltak a farkasok. Márióra nem is gyanakodott, jó embernek ismerte meg. Márió eközben a barátjával, Cumival iszogatott és arról beszélgettek, hogy vajon ki tehette. Cumi elhozta 2 lányát is a kocsmába Nuikit és Samorát. Márió, ahogy meglátta a gyerekeket újra elkapta a vágy.

-          Megölték a lányaimat barátom, hogy fogom ez túlélni?

-          Nyugi cimbora elkapjuk a szemetet és lefejezzük.

A szeme sarkából a lányokat figyelte, gondolatban megerőszakolta őket. Csorgott a nyála nem bírt magával.

-          Hány évesek a lányaid? Már nem emlékszem rá.

-          A Kisebbik Nuiki 8 éves, Samora 10. Hé, haver szerintem jobb, ha lefekszel aludni, mindjárt dél! Tudom, hogy nagyon szörnyű dolog ez.

-          Rendben, hazamegyek. De még nem rúgtam be eléggé! Igyunk még egyet…

Márió útnak indult hazafele. A serifftől tudta meg hogy a felesége öngyilkos lett a lányai maradványait pedig megtalálták az erdőben. Ettől teljesen bekattant, a feleségét szerette. Visszament a kocsmába inni majd utána részegen az erdőbe ment. Az erdőben volt egy rejtekhelye, egy földalatti bunker. Az erdőt jól ismerte, ugyanis favágó volt.  Aludt egy keveset. Leszállt az éjszaka, Nuiki az ablakon nem látott ki a ködtől.

-          Apa én félek… Mi lesz, ha minket is bántani fog?

-          Ne féljetek lányok, én vigyázni fogok rátok! Most pedig aludjatok. Uaa… Motyogta részegen.

Majd befeküdt a felesége mellé aludni. Márió Cumi házához ment, nem bírt magával. Tudta, hogy ő egész nap a kocsmában szokott lenni és mindig hulla részegre issza magát. Eszébe jutott az is hogy az egyik ablakuk rossz és könnyen be lehet rajta menni. Bemászott az ablakon szép csendben. Halkan a lányok szobájához osont és benyitott, aludtak, mint a bunda. Elővett a zsebéből egy rongyot és ráöntött némi kábító folyadékot majd szépen a lányok szájához tette, azok pedig elájultak. Már megfontoltabb volt, tudta, hogy mit akar, és ezt hogyan érhetné el lebukás nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: horror novella történet szex erőszak perverz sztori gyilkosság mészáros brutális mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr904965657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása