Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A zenetáborban 1

2013.01.24. 19:04 Chinguai Mészáros

A zenetáborban

1 rész

Bloody_Music_by_Alchemelia.jpg

Egy kulturális eseményre különböző nemzetiségű diákokat hívtak össze a helyi iskolákból, hogy tartsanak egy koncertet. Az előadást Lee Mester és felesége Ching Ching szervezte meg. Busszal indultak a táborba mely egy kis falu szélén, egy erdő közepén volt. A mester magával hozta a Tosikot, aki 8 évesen mindenen tud játszani. Miután megérkeztek a Mester felosztotta a csoportot. Az afrikai származású lányok Beyoncé, Rihanna és Nicki az 1-es számú faházban kaptak helyet. Az amerikai származású Brittney, Jhonny és Chris a 2-es számú faházba kezdtek kipakolni. Az ázsiai származású Hien, Hululu és Chi Cho a 3-as faházban kaptak helyet. A 4-es faházban a Spanyol származású lányok mentek Teresa, Kiara és Rossalinda. A mester és családja elfoglalta a helyét a táborvezetői faházban. A faházak egymástól pár méterre voltak. A vezetői faház messzebb volt a többitől. A buszozástól mindenki nagyon elfáradt ezért nyugovóra tértek. A telihold bevilágította a faházakat, a csendet a farkasok üvöltése törte meg. A szél susogása röpke pillanat alatt elszállt. Újra eljött a reggel. Összehívták a csapatot majd megismerkedtek egymással aztán elmentek reggelizni. Miután ettek elkezdtek próbálni a koncertre.

-          Akkor vágjunk bele! A vonós csapat nem teljes, ahogy látom.  Nicki, Beyoncé de hol van Rihanna?

-          Mester Rihanna mindig késik! Ki kell sminkelnie magát.

-          Te jó ég! De minek? Hiszen fekete. Na jól van, kezdjünk bele. Előttetek van a kotta. Hajrá!

Elkezdték próbálni a darabot, órákon át gyakorolták. Három napjuk van, hogy felkészüljenek a koncertre.

-          Jhonny ne fogdosd Brittney combját, koncentrálj a zenére! Majd este folytathatod.

Jhonny és Beyoncé együtt járnak egymással és ezt nem hagyhatta szó nélkül! Felállt majd tökön rúgta Jhonnyt, aztán jól megtépte Brittneyt. A mester alig bírta szétválasztani őket. A próbálást ez után abbahagyták és elmentek ebédelni. Majd tartottak egy kis pihenőt.

-          Ő… tanárnő mikor kezdjük el? Fogy az időnk. Mondta Hien.

-          Hamarosan…

Tosiko egész idő alatt az erdőben játszott. Az ebédlőben a kisfiú az anyjával Ching Chingel sugdolózott.

-          Rendben van… anya…

-          Edd meg azt a levest!

-          Jó, mindjárt!

Beyoncé közben kint Jhonnyval vitatkozott. A lány nagyon mérges volt a fiúra, amiért ezt csinálta vele.

-          Megbasztad már mi? Jó volt az a kis fehér kurva?

-          Sss… Nem történt semmi köztünk. Én téged szeretlek!

-          Nem hiszek neked ezért szakitok veled! Ezt még megbánod…

-          Jól van, legyen hát, ha ezt akarod, de ne gyere vissza hozzám könyörögni!

-          Hidd el, nem fogok. Jhonny…

Jhonny ez után odament Brittneyhez és Beyoncé szeme láttára megcsókolta. A lány ökölbe szorította kezét és dühösen távozott. Elment az erdőbe sétálni, egy kis magányra vágyott ez után. Az erdőben sétálva meglátta a kisfiút. Oda akart menni hozzá, de mikor közelebb ment, meglátta, hogy az épp egy békát ver agyon egy kővel. Addig csapkodta a kővel, míg darabokra nem esett. Széttrancsírozta a békát. Beyoncé jobbnak látta, ha gyorsan eltűnik onnan. Nem akart szólni az anyjának úgy se hitt volna neki. Később mikor besötétedett és vacsorázni készültek épp összefutott a kisfiúval. Eléggé megrémült.

-          Akarsz játszani?

-          … Kösz… Most inkább nem!

-          Szeretem a békákat, de néha túl sokat brekegnek… Ne hagyd magad, tedd meg, amit meg kell tenned! Mondta a fiú.

A lány nem értette, hogy mire céloz, egy kicsit összezavarodott. Megvacsoráztak majd utána mindenki aludni ment, kivéve egy valakit. Kiosont az egyik faházból észrevétlenül majd átment az étkezőbe és ellopott egy kést...

Szólj hozzá!

Címkék: zene horror krimi novella történet szex erőszak perverz sztori gyilkosság erdő thriller mészáros mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr575041630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása