Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A zenetáborban 3

2013.01.30. 02:28 Chinguai Mészáros

A zenetáborban

3 rész

Bloody_Music_by_Alchemelia.jpg

Szüksége volt még egy szívre ezért átment az 1-es számú faházba ahol az afrikai származású lányok voltak. Beosont a házba majd befeküdt az egyik alvó lány mellé. A lány rémálomból felijedt és attól még jobban megrémült, hogy fekszik valaki mellette. Szép lassan lehúzta róla a takarót, hogy megnézze, ki van mellette.

-          Uhhh… Te meg mit keresel itt Tosiko? Kérdezte Beyoncé.

-          Téged…

Tosiko befogta a lány száját és hasba szúrta a késsel egy párszor. Többször is belemártotta a kést a lány hasába. Pillanatok alatt megdermedt a lány szeme. A többiek békésen aludtak, nem vettek észre semmit az egészből. A kisfiú szép lassan kivágta a szívét és betette a többi közé. A fiú ez után az anyjához sietett. Hien Hululu és Chi Cho ébredeztek a mély álomból. Valahogy nem voltak a régiek, furcsán nyáladzottak és holtkórosak voltak. Rossalinda megint felébredt és Teresát még mindig nem találta sehol, ezért kiment az udvarra hogy megkeresse. Úgy gondolta, hogy az ebédlőbe mehetett a kis zúg evő. A holtkoros ázsiai lányok meglátták Rossalindát és utánamentek. Járásuk a zombikhoz hasonló volt. A lány észrevette őket és odament hozzájuk.

-          Nem láttátok Teresát?

-          Hrggg…

-          Ne vicceljetek, ez nem vicces! Nem láttátok?

-          …

Majd a lány hirtelen futásnak eredt. Visszament a faházba majd eltorlaszolta az ajtaját. A holtkóros lányok utánamentek. Tosiko az erdőbe sietett, az anyja ott várt rá.

-          Megvannak a szerelmes szívek? Kérdezte Ching Ching.

-          Itt van anya… Jó móka volt!

-          Ébren vannak már… a… lányaim?

-          Igen, és ha nem sietünk, a többieket is kinyírják!

Ching Chingnek volt három lánya, amiről a férje nem tudott. Az átkot nem a lányainak, hanem neki szánták. Megölte a volt férjét, akitől a három lánya született. A férfi anyja tudta, hogy a fiát megölték méghozzá a felesége, ezért megátkozta Ching Chinget majd öngyilkos lett. De valamit elrontott és a nő lányaira szállt az átok. Az ázsiai lányokon átok ült, ami minden teliholdkor átváltoztatta őket holtkóros vérszomjas vadállatokká. Az átkot csak vérrel lehet megtörni, méghozzá három szerelmes szívvel. Ching Ching előkészítette a szertartáshoz szükséges kellékeket. A holtkóros lányok betörték a faház ajtaját amiben Kiara és Rossalinda lakott. Rossalinda felkapta az éjjeli lámpát és széttörte Hien fején, de a lánynak nem lett semmi baja. Kiara az ablakhoz futott, hogy elmeneküljön. Hien ráugrott Rossalindára leteperte a földre és beleharapott a nyakába.

-          Segítség! Áááá…

 Hien széttépte a lányt darabokra. Hululu és Chi Cho elkapták Kiarát és leterítették a földre. A lány belerúgott az egyiknek a fejébe majd megpróbált elfutni, de megbotlott és elesett. A lány hangosan sikított, az egész tábor zengett tőle, de senki sem hallotta. A három lány rátámadt Kiarára és élve felfalták őt. Beleharaptak a nyakába majd megették a belső szerveit és megitták a vérét. Majd a kezeit és lábait kezdték széttépni. Ching Ching hozzálátott a szertartáshoz. Egy sziklára helyezte a három szívet majd felvágta őket és beleszórt valamilyen növényt, aztán egy nagy könyvből felolvasott.

-          Átkozott lélek hagyd el a lányaim testét és költözz bele a szerelmes szívbe…

Majd japánul kezdett valamit mondani és ekkor a három szív egybeforrt. Tosiko felkapott egy követ mondott valamit japánul majd szétzúzta a szívet. Az átok ezzel szertefoszlott. Majd siettek vissza a táborba. Hien Hululu és Chi Cho véresen ültek a földön mellettük a lányok maradványaival, majd egyszer csak magukhoz tértek és nem értették, hogy mi történt.

-          Mindenünk csupa vér… úristen… mit tettünk? Mondta Hien.

-          Semmi baj lányok… már vége van! Végre hazamehetünk! Mondta Ching Ching.

-          Anya mit tettünk? Ezért kellett eltitkolni, hogy nem ismerünk téged?

-          Megátkoztak titeket, de már vége van… az átoknak annyi! Gyertek, mosakodjatok meg és öltözzetek át! Reggel elmegyünk…

Lee Mester mit sem sejtett a történtekről. Felesége intézkedett mindenről, ő válogatta ki a zenekart. Ő intézett mindent. Minden a terv szerint haladt, kivéve egy valamit a spanyol származású lányoknak nem kellett volna meghalniuk. A táborban még életben volt Rihanna és Nicki, Ching Ching már rég gondoskodott róla hogy majd őket gyanúsítsák ezzel az egésszel. Már mindent előre kitervelt. Már majdnem reggel volt, Ching Ching beültette a lányokat és a fiát az autóba majd bement a férjéért. Felkeltette a mestert elmondta neki hogy mi történt.

-          A fiad megölte az összes táborlakót, el kell innét tűnünk de gyorsan!

-          Mi mit beszélsz? Az lehetetlen az én fiam… nem gyilkos!

-          Mindenki halott! Velünk jössz… vagy itt maradsz?

-          Te vetted rá te némber igaz? Mindig is tudtam, hogy egy szörnyeteg vagy legbelül! Sose szerettelek igazán.

-          Az kár…

Ching Ching előkapta a kést majd belevágta a férje szívébe. Kihúzta a kést majd eltette és kiszaladt a kocsihoz.

-          Nos, apád még maradna egy kicsit…

-          Anya tudom, hogy megölted… Én is utáltam, gondoltam, hogy kinyírom, de nem akartam miattad. Sokszor megvert az a rohadék… de már nem fog… Hahaha

-          Akkor húzzunk innét a picsába…

Ching Chingék visszamentek a hazájukba, Japánba. De előtte értesítették a rendőrséget hogy brutális gyilkosság történt a zenetáborban. A rendőrség még reggelt kiérkezett és csak két lányt talált élve, faházukban véres kések voltak elrejtve és egyéb gyilkolásra való eszközök. Azonnal elvitték őket az elmegyógyintézetbe. Arra sohasem derült fény, hogy mi is történt a zenetáborban… valójában…

 

VÉGE

Szólj hozzá!

Címkék: zene horror krimi novella történet erőszak sztori gyilkosság erdő thriller mészáros brutális mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr245052318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása