Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A lista 3

2013.02.12. 06:44 Chinguai Mészáros

A lista

3 rész

A lista.jpg

Már besötétedett és senki nem látta, hogy mi történt a házban, csak azt látták, hogy kigyulladt. A ház pirog égett ezzel a bizonyítékokat eltüntetve. Az újdonsült gyilkosok mikor hazaértek már a következő célpont kiiktatásán törték a fejüket. Peternek már csak egy ellensége maradt Logan. Peter feltette azt a videót, amit Dannyről készítettek. Pár nap alatt mindenkihez eljutott az egész iskola látta. Megpróbálták kideríteni, hogy ki rakta fel, de nem jártak sikerrel. Rose szülei idegösszeomlást kaptak a történtektől. A rendőrség tétlenül állt az eset előtt. Több szénné égett hullát találtak. Nem tudták, hogy mi történt pontosan. Lassan eltelt egy hét, Peter és Dorothy nem bánták, meg amit tettek. Dorothy levelezgetett Logannal, ő nem tudta, hogy Peter nővére. A fiú felajánlotta, hogy elviszi a lányt az erdőbe kirándulni egyet. Peter rábólintott a dologra.

-          És ő ajánlotta fel? Hah, ez vicces. Lehet, hogy ő akar valamit tenni veled? Mondjuk megerőszakolni? Kérdezte Peter.

-          Ez a tökéletes alkalom holnap reggel találkozunk. Te előbb mész oda és elbújsz valahol.

-          Jó ötlet…

Eljött a reggel Peter egy táskába bepakolt néhány szükséges kelléket és a hegyi erdő felé vette az irányt. Vonattal majd onnét busszal ment tovább. Mikor megérkezett keresett egy biztonságos helyet. Most épp nem volt arra senki. Felhívta nővérét és megmondta neki, hogy merre rejtőzködik, hogy arra csalja a fiút. Gyönyörű nyári nap volt, sütött a nap és kellemesen meleg volt. Aztán kis idő múlva Logan és Dorothy megérkeztek az erdőbe. Sétálgattak és beszélgettek, miközben felfele mentek a hegyre. Logan kicsit furcsán viselkedett. Még nem értek oda ahol Peter bujkált. Logan ekkor hirtelen leütötte a lányt, aki elájult. Majd bevonszolta az erdőbe és levetkőztette. Peter érezte, hogy valami nincs rendben, már rég itt kellene lenniük. Futott, ahogy csak bírt. Majd meglátta, hogy a nővére egyik cipője hever az úton ekkor futásnak eredt az erdőbe. Nem kellett sokat futnia látta, ahogyan Logan épp most akarja megerőszakolni a nővérét. Táskájából előkapta a kalapácsot és nekirontott a fiúnak.

-          A kurva anyádat te szemétláda hagyod békén a nővéremet.

Logan igen csak meglepődött. Majd futásnak eredt mikor meglátta Peter a kalapáccsal a kezében. Peter gyorsabb volt és utolérte majd leteperte a földre és fejbebaszta a kalapáccsal. Logan azonnal elájult.

-          Te rohad kis geci… Huh… Tudtam én, hogy valami nincs itt rendben… Az ember sohasem változik igaz? Vajon hány lánnyal csináltad ezt meg? De ne félj, most megkapod a magadét…

Peter a hátizsákjából elvett egy kötelet majd a fiút odakötözte az egyik fához. Ez után a nővéréhez sietett. Összeszedte neki a szétdobált ruháit majd felébresztette.

-          Aaa… Mi történt? Miért vagyok meztelen? Kérdezte Dorothy.

-          Meg akart erőszakolni az a szemétláda… de nyugi nem hagytam neki! Nem történt semmi. Öltözz fel és nyírjuk ki a szemetet!

-          Auuu… a fejem… Úgy tudtam, hogy valami nem stimmel ezzel a fickóval, de miért nem tudtál előrébb elbújni?

-          Nem szerettem volna, ha valaki meglátna minket… De mindegy… gyere, menjünk.

Peter felsegítette nővérét a földről majd megvárta még felöltözik aztán odamentek Loganhez.

-          Meg akart engem erőszakolni… hát erőszakold meg!

-          Mi én nem vagyok buzi… kizárt dolog hogy én ezt megcsináljam. Nem teszem be a faszom a seggébe.

-          Ajj de finnyás vagy. Akkor majd én!

-          Ha?

Dorothy letépte Loganről a ruháit majd keresett egy nagy botot.

-          Aha… Az durva lesz… Hahah…

A lány felébresztette a fiút. Meglepődötten látta, hogy változott a helyzet most ő van nagy szarban.

-          Hányszor erőszakoltál már meg lányokat? Meg is ölted őket nem? Hát most ezt visszakapod…

-          Mi? Mi a faszt akarsz azzal a bottal?

Peter lefogta Logant, Dorothy pedig feldugta a seggébe a botot. Azt a hatalmas botot tövig bedugta a seggébe, Logan csak úgy ordított a fájdalomtól. A segge vérzett is. A bot jó vastag volt. Dorothy nagyon élvezte és csak ki-be húzogatta a botot a seggéből. Zene volt füleinek a fiú ordítása. Nem hagyta abba egyre durvábban csinálta. Rendesen megerőszakolta a bottal.

-          Van nálad kés? Vág már le a pöcsét… nem érdemli meg hogy legyen neki… Mondta Dorthy.

Peter a hátizsákjából elővette a vadászkést és levágta Logan pöcsét miközben nővére a bottal erőszakolta a fiút.

-          Ááááá… A kurva anyátokat hagyjátok már abba!

Ekkor Dorothy abbahagyta és kihúzta a seggéből a botot. Logannek hatalmasra tágult a segge. Peter fogta és beletette a kést. Majd előette a kalapácsot.

-          Itt a vége… most meg fogsz halni…  Rengetegszer baszogattál a suliban… És látom, hogy nem csak engem bántottál… szóval megérdemled a halált.

Peter a kalapáccsal odabaszott egyet Logan fejére. Jó néhányszor rábaszott a fejére majd átadta a nővérének. Ő is rábaszott néhányat az arcára. Teljesen szétütötték a fejét, csupa vér volt minden. Csak ütötték és ütötték de Logan még mindig élt. A feje teljesen szétment, belapult az arca az orra széttört. Még élt, de nem sokáig. Majd Peter a kalapáccsal szétütötte a nyakát, hogy végre megdögöljön a szemétláda. Utolsó leheleteivel próbált valamit mondani, de szájában lévő vértől már nem tudott. Csak hörgött. Aztán meghalt.

-          Ahh… hhh… Huh ez rendesen kifárasztott. De jó móka volt… És most mit csináljunk vele nővérkém? Ásó nincs nálam, hogy elássuk… benzint se hoztam…

-          A közelben van itt egy folyó, dobjuk bele aztán menjünk a picsába… De a váltóruhát bepakoltad?

-          Azt hoztam… jól bedurvultál… még sohasem láttalak ilyennek…

-          Meg akart erőszakolni! Ezt nem hagyhattam… Na induljunk, nehogy valakinek kedve támadjon reggel kirándulni.

Peter és Dorothy elvonszolta az agyonvert Logant a folyóhoz majd beledobták őt. Aztán gyorsan átöltöztek véres ruháikat a hátizsákba tették a szerszámokkal együtt. A botot belehajították a folyóba majd hazaindultak. De nem mentek még haza. Még volt valaki, akit meg kellett ölniük.

-          Most én jövök… Akkor irány Rebecca lakhelye. Mondta Dorothy.

-          De mi van, ha nincs egyedül? És mégis hogy jutunk be?

-          Azt hiszed ezt nem terveltem már ki? Nézd… vettem egy hangtompítóst pisztoly a feketepiacon. Már régóta tartogattam csak eddig nem mertem megtenni. Tuti hogy be fognak engedni!

-          Túl kockázatos… le is bukhatunk.

-          Nyugi… nem fogunk!

Hamarosan megékeztek a házhoz. Látták, hogy az egyik ablak nyitva van ezért szépen odaosontak és bemásztak. A szobában épp nem volt senki. Abban a pillanatban lépett be Rebecca kezében egy tálca kajával. Dorothy előkapta a pisztoly ekkor a lány elejtette a tálcát.

-          Csukd be az ajtót és ülj le az ágyra most! Kötözd meg… Mondta Dorothy.

-          Ki akarsz nyírni, mert elvettem a pasidat… hülye ribanc… az apám rendőr! Neked annyi!

-          Mi a fasz? Ezt nem mondtad… Mondta Peter.

-          De nincs itthon igaz? Csak az anyukád… Mindjárt megkeressük őt is és idehozzuk. Peter vigyázz rá, amíg megkeresem!

Peter odakötözte a lányt az ágyhoz majd betapasztotta a száját, hogy ne ordibáljon. Dorothy szobából kilépve átnézte a nappalit majd látta, hogy Rebecca anyukája a konyhában van. Szép lassan odament hozzá és a fejéhez tette a pisztolyt.

-          Maga most velem jön…

A nő nem mozdult. Dorothy még egyszer ráordított ekkor a nő hirtelen megfordult és hasba szúrta Dorothyt. A lány segítségért kiáltott a testvérének, aki azonnal kiszaladt. A nő felkapta a pisztoly és rászegezte Peterre.

-          Nem tudom ki vagy te, de ott maradsz! Vagy megölöm őt is meg téged is!

A nő a telefonért nyúlt. Peter ekkor a zsebéhez nyúlt és előkapta belőle a kést majd megcélozta a nő fejét és fejbe dobta. A nő ekkor meghúzta a ravaszt, de nem találta el Petert. Majd a fejében a késsel összeesett. Peter odaszalad a nővéréhez.

-          Úristen nővérkém jól vagy?

-          Szzz… egy kicsit fáj… de nem túl mély a seb… jól vagyok húzzál fel! Keress egy elsősegély dobozt!

-          Máris megyek!

Peter a fürdőszobából összeszedett mindent, ami kellett és sietett a nővéréhez. Kitisztította majd bekötözte a sebet. Dorothy hamarosan jobban lett. Peter visszament a szobába hogy megnézze, hogy a lány ott van.

-          Dorothy a lány itt van még. Gyere, intézd el aztán menjünk, nem akarok találkozni az apjával…

Peter segített Dorothynak felállni a kanapéról majd bementek a szobába.

-          Keress egy baltát…

-          De hát akkor minek kellett a pisztoly azt hittem, hogy le akarod lőni…

-          A pisztoly csak megfélemlítésre kellett. Szét akarom vágni ennek a kurvának a fejét.

Peter nem ellenkezett a garázsba ment és keresett egy baltát. A benzines dobozt is hozta magával. Rebecca anyukája még életben volt. A földön saját vérében kúszva próbálta meg elérni a telefont. De alig tudott már mozogni. Dorothy fogta a baltát és felemelte.

-          Várj! Valamit mondani akar… Peter letépte a lány szájáról a ragasztószalagot.

-          Kérlek, ne ölj meg! Van egy csomó pénzünk… A széfben van, megmondom a kódot, ha elengedsz!

-          És mennyi az a sok? Kérdezte Dorothy.

-          Tíz millió készpénzben… Mind a tied csak ne bánts, kérlek… szzz…

-          Előbb mond meg a kódot, és azt hogy hol van a széf, aztán elengedünk…

-          Nem előbb engedjetek el!

-          Nem vagy olyan helyzetben hogy alkudozz te ribanc! És honnét tudjam, hogy nem hazudsz-e? Na, hol van az a széf?

-          A nappaliban a festmény mögött… a kód… 2288.

-          Menny és nézd meg Peter hogy igazat mond-e.

Peter kiment a nappaliba levette a festményt majd a széfbe beütötte a kódot és az kinyílt. Tíz millió forint volt benne készpénzben. Az összes pénz belepakolta a hátizsákjába majd visszament.

-          Nincs ott semmilyen széf… ez a ribanc hazudott! Majd rákacsintott a nővérére.

Dorothy magasba emelte a baltát majd széthasította Rebecca fejét vele. A lány feje szó szerint kettéhasadt a szemei kiestek, a vére pár másodperc alatt kifolyt. Dorothy tovább csapkodta a baltával a halott lányt. Addig csapkodta, míg a belei ki nem folytak. Lábait és kezeit is levágta a baltával. Rendesen megcsonkította a testét. Kiadta a felgyülemlett dühét és végül megnyugodott.

-          Az igen… Mondta Peter.

-          Mi van? Te csak hallgass! Te amit csináltál azzal a szegény kislánnyal…

-          Jó… Öntsük szét a benzint és húzzunk innen. A pénz itt van a hátizsákomban.

-          Nagyszerű! Égjen porig ez a ház! Yeeee!!!

Szétöntötték a házban a benzin majd a nappaliban és a konyhában is mikor észrevették, hogy Rebecca anyukája még mindig él és már majdnem elérte a telefont.

-          Ez még él… Mi legyen vele? Kérdezte Peter.

-          Csak jól locsold meg a benzinnel a többit majd a tűz elintézi… Hahaha…

Véred ruhájukat levették és átöltöztek. Peter alig bírta levenni nővére testéről a szemét. Dorothynak gyönyörű hosszú fekete haja volt. Apró kerek mellei és gyönyörű puncija.

-          Olyan sexy vagy… Mondta Peter.

-          Mi van begerjedtél rám?

-          Mióta az erdőben meztelenül láttalak… nagyon kívánlak…

-          Ami azt illeti… én is. Mikor láttalak meztelenül…Huh…

-          Tudod mit… menjünk fel az egyik szobába és dugjunk egyet.

-          Benne vagyok!

Peter és Dorothy meztelenül felmentek az egyik emeleti szobába majd beugrottak az egyik ágyba és nekiláttak. Finoman csókolgatták egymás testét. Peter kinyalta a lány punciját. Érzékien és finoman kielégítette. Majd hatalmas faszát betette a lány puncijába. Miközben dugtak csókolóztak egymással. Peter egyre gyorsabban csinálta a lány hatalmasakat nyögött. Nagyon élvezték a szexet egymással. mikor eljött a pillanat, Peter testvére hasára élvezett.

-          Még sohasem dugtam… De ez óriási volt.. miért nem csináltuk ezt már korábban? Kérdezte Peter.

-          Ami azt illeti nem akartam rossz kislány lenni… De már én sem bírtam magammal.

Peter és Dorothy az ágyban összebújva feküdtek és beszélgettek. Majd szép lassan felöltöztek és az ablakhoz mentek. Peter elővette a gyufát a zsebéből majd kimásztak az ablakon. A fiú megcsókolta a lányt majd meggyújtotta a gyufát és gyorsan távoztak onnét. A ház pillanatok alatt lángokban állt. A rendőr apjuk nem sokkal utána érkezett meg és hívta a tűzoltókat. Nem értek oda időben a ház porig égett. Rebecca apja teljesen bekattan a történtektől és lövöldözni kezdett az utcán. A munkatársainak kellett elfogniuk őt. A testvérpáros feltűnés nélkül biztonságban hazaért a hátizsákban a pénzel együtt. Mikor hazaértek Dorothy gép elé ülve rendelt két repülőjegyet Hawaiira. Még aznap összecsomagoltak és másnap el is utaztak. A tengerparton koktélozva sütkéreztek a napon.

-          Hmmm… Ezt jól kitaláltad nővérkém… Imádlak! Vége van mind halottak. Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire jó a bosszú…

-          Én is imádlak Peter! Ami azt illeti jó móka volt… De valld be… nélkülem nem mentél volna semmire sem!

-          Ez így igaz… Hé pincér hozna nekünk egy kurva nagy adag hamburgert krumplival és kólával.

-          Máris uram…

Majd csobbantak együtt a tengerben. Nagyon jól érezték magukat. Hála annak a kis pénznek. A pincér meghozta a kaját, így már élvezhető az élet.

-          Ez meg mi a szar? Ez neked hamburger? Na, menj és hozzál valami normálisát… Ez mi? Nem kértem még a számlát gyökér!

-          Hülye turisták mindennel csak bajuk van…

-          Mi az anyád van?

-          Máris hozom uram!

-          Nyugi Peter majd később elintézzük ezt a gecit! Még nem tudja, hogy kivel kezdett ki. Most élvezzük ki a pillanatot! Gyere, csobbanjunk még egyet! Akár dughatnánk is a tengerben…

-          Mmmm… Jól hangzik!

Peter és Dorothy együtt nyaraltak a tengerparton otthonuktól távol. Már nem is vágytak vissza arra a helyre. A rendőrség semmire sem jutott az óta. A testvérpáros letelepedett azon a csodálatos és gyönyörű helyen. Akivel pedig meggyűlt a bajuk azt elintézték…

 

VÉGE

Szólj hozzá!

Címkék: horror lista krimi novella történet szex erőszak terror perverz iskola sztori gyilkosság erdő thriller mészáros brutális bosszú mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr455075826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása