Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A Chinguai mészáros 3

2012.12.16. 00:07 Chinguai Mészáros

A Chinguai mészáros

3 rész

122527-Horror.jpg

Az elkábított lányokat kicipelte az ablakon keresztül majd betapasztotta a szájukat és megkötözte őket utána az erdőbe fele indult. Az egyik lányt az ölében vitte a másikat a hajánál fogva húzta. Bevitte a földalatti bunkerébe. Ez volt a szentélye mikor még csak állatokat baszott meg. Gyertyát gyújtott, majd Samorát felfektette a koszos matracra, Nuikit pedig az egyik polchoz kötözte. Fogott némi alkoholt és felébresztette vele Samorát. A lány sikítani próbált, de be volt kötözve a szája. Márió letépte a szájáról a ragasztót majd levetkőztette és simogatni kezdte a lány csupasz testét, a fasza menten felállt. Meg volt kötözve mozdulni sem tudott.

-          Micsoda tested van kislány… mmm…

-          Kérem, ne bántson, engedjen el! Segítség!

-          Sss… úgysem hall senki!

Márió perverzkedni kezdett a kislánnyal, megcsókolta. A lány próbált ellenállni, de kapott egy hatalmas sallert. Aztán egyre lejjebb ment, először a melleit nyalogatta, majd a puniját. Hirtelen előkapta a faszát és keményen belevágta Samora punijába. A lánynak a füle rendesen ketté állt. Perceken át erőszakolta a lányt, aki a fájdalomtól sikítozott, Máriót ez még jobban izgatta. Lekevert még egyet a lánynak majd a késéért nyúlt.

-          Mondtam, hogy kuss legyen!

-          Kérem, ne öljön meg… ssz… megteszek bármit. Csöndben maradok…

-          Tudod mit, nem öllek meg ha azt csinálod amit mondok!

-          Rendben… ssz…

Márió azt kérte a lánytól, hogy ölje meg a kistestvérét. Felébresztette Nuikit, a lány próbált sikítozni de neki is be volt tapasztva a szája. Levette Samora kezéről a kötelet.

-          Menj… menj csak oda hozzá!

 Samora odakúszott a testvéréhez, ekkor Márió egy kést nyomott a kezébe.

-          Szúrd ki a testvéred szemét vagy én fogom a tiedet! Ha rátámadsz… akkor mindketten meghaltok!

-          Kérem, könyörgök… engedjen el! Én nem csináltam semmit. Miért csinálja ezt? Kérem…

-          Te hülye kis ribanc nem értetted, amit mondtam!

Márió fogta a kést kiszúrta Samora egyik szemét. A szeme úgy pukkant ki, mint egy lufi. Párszor megforgatta a kést a szemében majd kitépte. A lány ordított a fájdalomtól, majd elájult. Egy ideig eszméletlenül feküdt, miután felkelt kapott még egy esély. Nem akarta megölni Samorát mert nagyon tetszett neki.

-          A feladat ugyanaz, szúrd ki a kistestvéred szemét vagy kiszúrom a másik szemedet is!

-          Bazdmeg te szemét állat!

A kés újra a kezében volt. Egy hirtelen mozdulattal rátámadt a férfira, de az könnyen a földhöz baszta a lányt.

-          Bocsáss meg testvérem!

Nem tehetett mást fogta a kést és kiszúrta a húga egyik szemét abban reménykedve, hogy végre elengedi őt, de nem ez volt a terve. Nuiki a fájdalomtól és a sokktól össze-vissza kalimpált, sikerült kiszabadítania magát, de észre sem vette, majd elájult.

-          Ügyes kislány! Most pedig hugyozz a szájába, majd vágd el a torkát!

-          Nem ölöm meg! NEEEM!

-          Te… ő… vagy mindketten, nekem mindegy! Te döntesz!

Miközben Samora belehugyozott a kislány szájába, Márió a faszát verte közben. A lány fulladozva magához tért, majd Samora egy mozdulattal elvágta a torkát. Nem tehetett mást, nem volt elég erős hogy legyőzze a férfit ezért megölte a saját húgát. A lánynak még arra sem volt ideje, hogy mondjon valamit. Pillanatok alatt elvérzett, majd a saját vérében hörgött egy darabig. Az éjszaka igazi rémálommá változott. Majd megkötözte a lányt az egyik polchoz.  Utána fogta a halott lány testét és kibelezte. A szemgödrébe beledugta a faszát és azon élvezkedett. Végignézette vele, de nem bírta sokáig, Samora elhányta magát a látványtól. Beleélvezett a lány szemgödrébe a gecije az orrán-száján át folyt ki. Aztán kivágta a szívét és evett belőle egy darabot, majd odaadta Samorának hogy ő is egyen belőle. Kivágta a lány beleit, és azt is odaadta, hogy egyen abból is egy kicsit.

-          Itt van a bele! Egyél belőle és életben maradsz…

-          Inkább meghalok… TE SZIHOPATA GECI!

-          Rendben… rendben… Akkor segítek.

Fogta a beleket és a lány szájába tuszkolta. Addig nyomta még a lány nem evett belőle. Széthányta magát, de Márió tovább nyomta a szájába majdnem megfulladt tőle.

-          Egyed! Finom! Hehe… Én is megkóstolom!

Aztán az éjszakát felváltotta a fény, Samora nem tudott aludni, ellenben Márió egész kellemesen aludt. Cumi arra ébredt fel hogy a lányai eltűntek az éjszaka folyamán. A seriff most már biztos volt benne hogy egy pszichopata pedofil lakik a faluban. Mivel semmi nyomot nem talált arra, hogy valaki bejött volna az ablakon ezért az alkoholista Cumira gyanakodott. Bevitte az őrsre és hosszú órákon át kérdezősködött, de nem jutott semmire. Benntartotta a férfit, úgy vélte, ha nem történik több eset pár napon belül, akkor nem ő a tettes. A faluban a hír gyorsan elterjed. Mindenki a pedomaci gyilkosról beszélt, de senki sem sejtette, hogy ő a disznófaszú. Senki sem gyanakodott Márióra. Samorát bezárta a bunkerba, majd elment a kocsmába inni egyet...

Szólj hozzá!

Címkék: horror novella történet szex erőszak perverz sztori gyilkosság mészáros brutális mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr14967657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása