Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A lista 1

2013.02.09. 00:36 Chinguai Mészáros

A lista

1 rész

A lista.jpg

Peter az iskolába indult nővérével Dorothyval. Szüleik nemrég meghaltak. A testvérpár együtt él egy nagy kertes házban. Egy kis buszozgatás után megérkeztek az iskolába. Peter 10.-es volt, Dorothy pedig 9.-es. Egyikük sem szerette igazán ezt az iskolán, túl sok hülyegyerek járt az osztályba. Peter még be sem ment az ajtón, de szembetalálja magát az osztály alfahímjével Dannyvel. A többiek csak úgy hívják, hogy Ronaldo. Profi focistának tartja magát, túlságosan is beképzelt.

-          Na, mi az? Azt hittük már nem jössz be a tegnapi miatt. Bocs hogy a fejedre öntöttem az üdítőmet, véletlen volt! Megbotlottam valamiben és kirepült a kezemből…

-          Ja persze… de nem érdekel. Elállnál az utamból? Mondta Peter.

-          Jól van, menj csak… de vár egy kicsit! Van egy csaj, össze tudlak vele hozni. Mit szólsz hozzá? Nem akarok veled többet szemétkedni, most az egyszer tényleg jót akarok neked!

-          Jól van, legyen… De ha megint valami átverés, akkor azt nem fogom annyiban hagyni!

Az órák most az egyszer gyorsabban elrepültek. Peter sejtette, hogy ez valami átverés és csőbe akarják húzni, de mégis hitt benne. Már régóta vágyott egy lányra, de e-téren nem volt túl szerencsés. Danny akarta bemutatni neki a lányt ezért elhívta Peter hozzájuk. Mikor odaértek bekötötték Peter szemét.

-          Lehet, hogy ismered, a lányt ezért azt szeretném, hogy meglepetés legyen! A lány szemét is bekötöztem. Na, gyere…

-          Ez baromság, nincs is semmilyen csaj… Igaz? Mit akarsz tőlem?

-          Gyere, nem fogod megbánni! Ha nem kell, akkor bemutatom az egyik barátomnak. Csak jót akarok neked te idióta…

Peter hagyta, hogy bekötözze a szemét az az ember, aki állandóan szemétkedni szokott vele, tulajdonképpen az ellensége. Danny már alig bírta visszatartani a röhögést, ugyanis a lány helyett egy pasit hoztak neki, aki lánynak volt öltözve. Danny barátja pedig egy fénylépezővel bujkáltak a kanapé mögött. Danny levette a kendőt Peter szeméről.

-          Még ne nyisd ki a szemed! A lány suttogott nekem valamit, meg akar csókolni téged, úgy hogy még ő sem látott. Benne vagy?

-          Hát… persze.

Danny jelet adott a barátjának, aki tökéletesen elkapta a pillanatot. Peter megcsókolta a pasit majd kinyitotta a szemét. Sokkolta a látvány, előtte egy nőnek öltözött pasi, Danny és James pedig fetrengenek a röhögéstől. Majd rápillantott a fiúkra.

-          Ezért még nagyon megfizettek! Tudtam… Tudtam! Mocskos aljas szemetek!

-          Mégis mit vártál? Egy ilyen rondaság egy lánynak sem kellene! Hahaha…

Peter kirohant a házból és haza sietett. Még sohasem alázták meg ennél jobban, de az észre sem vette, hogy lefényképezték. Nyugodt természete és megfontoltsága miatt nem támad rájuk és verte szét a pofájukat. Ő ennél okosabb volt.

-          A gonosz sohasem tud megváltozni. Örökké gonosz lesz, még ha a sorsa meg is változik legbelül, akkor is gonosz marad. Mondta magában.

Mikor hazaért elmesélte a nővérének hogy mi történt vele. Nővére nem volt ilyen higgad természetű meg akarta verni őket.

-          Nyugalom nővérkém majd én elintézem. Megkapják, amit érdemelnek. Ezt nem fogom annyiban hagyni!

-          És mi a terved? Kérdezte Dorothy.

-          Még nem tudom…

Egy fikarcnyi gyengeség sem látszott az arcán, se düh. Túlságosan is hozzászokott, hogy őt mindenki piszkálja. Peter nem akart másnap iskolába menni, de nővére elráncigálta. Reggel mikor beértek az iskolába Dorothy észrevette, hogy az egész iskolát a testvére fényképeivel ragasztották ki. Még mielőtt meglátta volna Peter, nővére haza akarta küldeni, de Peter nem akart menni.

-          Mi az? Miért akarod, hogy elmenjek?

A suli összes gyökere kijött és üdvözölte Petert. Nem kegyelmeztek neki.

-          Hah, itt van a kis buzi! Jó volt buzulni?

-          Takarodj innen te kis faszopó!

Majd elkezdték megdobálni őt szendvicsekkel. Peter ekkor nagyon begurult és nekik akart rontani, de a nővére nem hagyta.

-          Kinyírom az összeset!

-          Sss… Gyere, menjünk innen.

Nővére elráncigálta őt majd hazavitte, hogy nyugodjon meg. Peternek folyamatosan azon járt a feje, hogy hogyan álljon bosszút. Az ágyán ült néma csendben mellette volt a nővére, de nem volt képes beszélni, sokkot kapott. Egyszer csak támadt egy ötlete.

-          Megvan! Kinyírom az összeset… mindenkit megölök! Felrobbantom azt a tetves iskolát mindenkivel együtt!

-          Hé… nyugi azért ne örülj meg! Szép csendben bosszút állunk rajtuk segítek neked… de akkor te is segítesz nekem. Nem csak neked vannak rosszakaróid!

-          Ellenségeim… Tudom már, hogy mit fogok tenni! Megölöm őket…

-          Na de…

-          Semmi de! Te nem szeretnéd holtan látni a barátnődet? Ha jól tudom Rebecca volt a legjobb barátnőd addig a napig, míg rá nem jöttél, hogy elvette a pasidat. A pletykás ribanc nem sokkal utána pedig dobta. Én ezért megölném… és te?

-          Hát…

Dorothy nem szólt semmit. Peter felállt kivett a fiókból egy papírt és egy tollat majd elkezdett írni. Felírta a lapra az ellenségei nevét, akiket meg akar ölni.

-          Elsőnek Dannyt fogom megölni majd a barátját, Jamest. Aztán ott van az a lány, aki átvert engem, Rose. Nem tudom, hogy hová költözött, de megtalálom. Az a kurva elhitette velem, hogy szeret közben pedig csak a pénzem kellett neki, aztán egy nap kirabolt elvitte az összes pénzem és lelépett. És mindez alig egy hét alatt történt, jól bedőltem neki.

-          És miért nem tettél valamit?

-          Nem volt hozzá szívem… de most megfizet érte! A következő pedig Noah. Rengetegszer megvert az általános suliban és én nem tettem semmit! Szerencsére nem ugyanabba a középiskolába járunk. De ettől még gyűlölöm őt, az ő nevét is felírom a listára.

-          Ne felejtsd el Rebeccát is felírni a listára!

-          Jó, de még van valaki! Aki a legrosszabb mind közül… Logan. Őt hagyom utoljára, azt akarom, hogy ő szenvedjen a legjobban! Még nyolcadikban került hozzánk. Sokszor terrorizált, egyszer megpróbálta felgyújtani a hajam… és még sorolhatnám tovább… De mikor meghaltak a szüleink viccet űzött belőle a neten, emlékszel rá nem igaz?

-          Igen… és akkor sem tettünk semmit.

-          De most benyújtom nekik a számlát… fizetniük kell a bűneikért… az életükkel! A legtöbb csak jót kapott az élettől és én mit kaptam? Csak rosszat… gonoszságukkal kiérdemelték, hogy jó sorsuk legyen? Hát bassza meg a sors! Mindent megkaptak az életben… barátnőjük van, családjuk és boldog életük, és én mit kaptam? Semmit… Egy kibaszott nyomorult vagyok…

-          Én, szeretlek és melletted állok!

-          Tudom…

Így hát elkészült a lista már csak egy terv kellett. Dorothy néhány óra keresgélés és beszélgetés után a neten megtudott valamit Dannyről a focistáról, méghozzá azt hogy doppingol. Így hát megzsarolta, ha nem kér bocsánatot, akkor szól az edzőjének és kiteszik a csapatból. Danny egy kicsit furcsállta, hogy Dorothy csak annyit kért, hogy bocsánatot kérjen, de belement. Peternek támadt egy ötlete. Megkérte a nővérét, hogy csalja ide a házukba bocsánatot kérni. Peternek az jutott eszébe, ha beengednék a fiút és elkábítanák, akkor azt csinálhatna vele, amit csak akar. De volt még valami. Peter bosszút esküdött, és nem bírt magával vissza akarta adni azt, amit ő kapott. Keresett egy buzit a neten és jó pénzt ajánlott neki, ha segít a kis bosszújában. Dorothy előkészítette az altatót és a videó kamerát majd várták a holnapot. Dannynek épp aznap lesz az egyik legfontosabb meccse. Peter alig tudott aludni az izgatottságtól mintha csak egy kisgyerek lett volna, és a karácsonyt várná. Eljött az a nap, Dorothy összetört néhány altatópirulát és beleszórta egy félliteres kólába. Peter nem szerette volna bepiszkolnia a kezét és a házát ezért egy humánusabb halálmodót választott. Megékezett Cicukah a férfi prosti is már csak Danny hiányzott. Nem telt el sok idő és ő is megérkezett. Remegő kézzel csengetett be az ajtón, érezte, hogy itt valami nincs rendben. Dorothy ajtót nyitott neki majd leültette a kanapéra és megkínálta kólával, majd felment az emeletre hogy szóljon a testvérének. Danny mit sem sejtve az egész üvegnyi kólát megitta. Nagyon ideges volt. Rengeteg minden átfutott az agyán. Lehet, hogy többet nem focizhat, mert beköpik, vagy talán megverik? Miközben várakozott furcsán érezte magát, szédült és izzadt. Alig bírta nyitva tartani a szemét. Majd egyszer csak eldőlt a kanapén.

-          Ez az! Gyerünk…

-          Hozom a kamerát! De én nem fogom tartani, te fogod csinálni!

-          Akkor lássunk hozzá Cicukah… Majd Peter rámosolygott.

Levetkőztették Dannyit meztelenre, majd csináltak róla pár fotót. Majd aztán Cicukah is levetkőzött és kezdődhetett a móka. Cicukah rendesen belevágta a faszát Danny seggébe, de ebből mit sem érzett hisz aludt. Jókora adagot adtak neki. Peter mindezt a kamerával felvette úgy, hogy olyan szögből látszódjon mintha Danny is akarná. Dorthy eközben átkutatta Danny táskáját és megtalálta a fiú doppingszerét. Majd kicserélte a pirulákat vérnyomás növelő szerre. Hát ez volt a nagy terv, ha beszed pár pirulát és a focipályán túlbuzgóan játszik, valószínűleg meghal szívrohamban. Cicukah közbe jól megszopatta Dannyt, majd beleélvezett a szájába. Miután végeztek a dologgal kifizették a prostit aztán felöltöztették a fiút.

-          Mikor fog felébredni? Kérdezte Dorothy.

-          Hamarosan… menjünk fel az emeletre és majd akkor jövünk le, ha felébredt és így talán el tudjuk vele hitetni, hogy nem történt semmi.

Aztán Danny hamarosan magához tért és fogalma sem volt róla hogy mi történt. Majd ekkor Peter és Dorothy lejött az emeletről mintha csak pár perc telt volna el. Majd a fiú bocsánatot kért a tetteiért és megígérte, hogy többet nem fogja piszkálni. Majd ránézett az órájára és sietett a meccsre nehogy lekésse.

-          Mi a fene történt? Egy órát voltam bent, de mintha csak öt perc lett volna, és mitől fáj ennyire a seggem… aaa… Lehet, hogy azok a szar gyógyszereknek a hatása… Na, mindegy… egyet bekapok a meccs előtt hisz jól kell teljesítenem!

Dorothy Danny táskájába rakott egy cetlit. Vigyázz a doppingszerekkel akár szívrohamot is okozhatnak! Ha a szívverésed az egekbe szökik, akkor lassíts le és állj ki. Ez volt olvasható a cetlin. Danny darabokra tépte és elszórta az utcán. Majd megérkezett átöltözött és kezdődhetett a meccs. A meccs alatt rengetegszer a szívéhez kapott, hevesen vert a szíve. Az edző ki akarta állítani de Danny nem akart kiállni. Épp nála volt a labda mikor gól akart rúgni, de az egyik pillanatban összeesett. Azonnal hívták a mentőt, szívrohama volt. A mentők meg tudták menteni az életét és gyorsan bevitték a kórházba. Dorothy az interneten keresztül értesült a hírről.

-          Nem halt meg… Mondta Dorothy.

-          Mi? A faszom belé… pedig a helyszínelőkben a csávó simán beadta a kulcsot, ááá hülye sorozat… itt helyben ki kellett volna nyírnom. De nem baj megoldjuk. Melyik kórházba vitték?

-          A St. Patrick kórházban van, és az írják, hogy már túl van az életveszélyen.

-          Mi van, ha rájött, hogy mi voltunk? Gyorsan kell cselekednünk! A kórházban fogjuk kinyírni!

-          De… Hogyan?

-          Majd én elintézem, te maradj csak itt!

Peter megvárta, hogy besötétedjen majd elindult a kórházba. A látogatási idő abban a kórházban este tíz óráig van tehát simán bejutott a kapun...

Szólj hozzá!

Címkék: horror lista krimi novella történet szex erőszak terror perverz iskola sztori gyilkosság thriller bosszú mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr125070456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása