Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véresen Édes Álom

Kedves látogató köszöntelek az oldalamon! Ne ijedj meg a csúnya bácsitól odafent… Ez egy különleges oldal különleges történetekkel és tartalommal. Ha kedveled a morbid és erőszakos történeteket, akkor itt a helyed! Lelkem mélyén művésznek születtem ezért nem csak ilyen történeteket írok. Különleges és elgondolkoztató rövid kis történeteket is szoktam írni vagy éppen olyat, ami az eszembe jut. Az oldal színes és változatos néhol túlságosan is mesebeli a történet, de ez így van jól! Némelyik történet egy álomból született valamelyik csak úgy kipattant a fejemből. Ha szeretsz olvasni és nem riadsz vissza a néhol durva és néhol szomorú történetektől, akkor olvass bele bátran! Még rengeteg remek és egyben hátborzongató történet van a fejemben, ezért néha látogass vissza! A vér élteti az embert az álom pedig tovább éltet! Vérrel írtam-e sorokat nézd meg hát bátran! Likeold a facebook oldalamat is hogy tudasd velem, van értelme annak, amit csinálok! Kellemes olvasgatást! :) 2015 © Minden jog fenntartva...bla bla bla

Facebook

A lista 2

2013.02.10. 11:21 Chinguai Mészáros

A lista

2 rész

A lista.jpg

Nővérétől kért segítséget telefonon hogy merre van Danny. A 105-ös szobában volt, Peter odasietett. Be volt öltözve hogy senki se ismerje meg. Mikor a szoba elé ért épp kijött egy nővér és meglátta Dannyt aki aludt. De volt még bent még valaki. Még egy beteg volt a szobában ezért Peternek várni kellett, hogy kijöjjön. Nem kellett sokat várnia ugyanis a fickó elindult valamerre. Ekkor Peter beosont a szobába majd eltorlaszolta az éjjeliszekrénnyel. Előrántott a zsebéből egy vadászkést és a fiú ágya felé vette az irányt. Odahajolt hozzá majd belesúgott valamit a fülébe…

-          Nem bocsátottam meg… A bűnösöknek nem bocsánat jár, hanem büntetés! És te megkaptad már? Nem… De most megkapod… Ja és halálod után sztár leszel, méghozzá egy mocskos kis buzi…

Peter felemelte a kést és belevágta a fiú gyomrába, aki abban a pillanatban felébredt. Ekkor hirtelen ordibálni kezdett ezért Peter felugrott az ágyra befogta a száján majd többször egymás után hasba szúrta a késsel. És csak szúrta és szúrta, kíméletlenül. A fiú az utolsó leheleteiben mondani próbált valamit, de már nem tudott, a szájából ömlött a vér. Danny meghalt, de Peter még mindig szurkálta, rengeteg düh halmozódott fel benne nem bírt leállni. Már az arca is csupa vér lett. A takaró vérben úszott. Majd hirtelen belevágta a kést a szemébe felállt és megmosta az arcát letörölte a vércseppeket a ruhájáról majd kisétált a szobából. A ruhája nem lett annyira véres mivel a fiú be volt takarózva. Peter fekete kesztyűt viselt, mindenről gondoskodott, hogy ne tudják őt gyanúsítani. Csak úgy kisétált a kórházból mintha mi sem történt volna. Nem sokkal később találtak rá a halott fiúra, azonnal hívták a rendőrséget. Peter haza sietett buszra szállt. Majd hazaért és megünnepelték a dolgot.

-          Nem látott senki? Kérdezte Dorothy.

-          Nyugi nővérkém, senki sem látott… Fantasztikus érzésvolt megölni azt, akit legjobban gyűlölök… egyszerűen felfoghatatlan érzés. Halálra szúrtam a vadászkésemmel…

-          És magához tért? Tudta, hogy te ölöd meg?

-          Anélkül nem lett volna semmi értelme… persze hogy magához tért, de épp hogy csak megszólalt befogtam a száját és agyonszurkáltam… mmm… Finom ez a pezsgő!

-          Durva lehetett… Hahaha

-          Már tudom, hogyan öljem meg a többieket! Te fogsz nekem segíteni, de várnunk kell egy kicsit… És a videót is hamarosan feltesszük a netre. Hahaha…

Néhány nap elteltével lecsillapodtak a kedélyek. A rendőrség a nyomozással semmire sem jutott. Dorothy azon fáradozott, hogy megtalálja Roset, nem kellett sokat keresnie. Peterrel közösen azt találták ki, hogy egyszerűbb lenne az összeset megölni egyszerre. Ehhez pedig egy kis trükkre lesz szükség. Peter sikeresen feltörte Rose facebookját majd egy randival egybekötött partira invitálta Jamest és Noaht, Rose nevében. A fiúkat nem kellett sokáig győzködni egyből ráharaptak a csalira. Bár még egyelőre nem tudták, hogy hol legyen a parti, de ötleteik azért voltak. Peter és Dorothy a szobában ültek és gondolkoztak. Majd egyszer csak Dorothynak eszébe jutott valami.

-          Megvan! Rosenál lesz a parti… odacsaljuk a fiúkat. Mondta Dorothy.

-          Várj egy kicsit… Na de hogyan jutunk be? És mégis hogy képzelted ezt az egészet?

-          Gondolkozz… Odamegyek hozzá, hogy segítséget kérjek és így bejutok a házukba. Valahogy elkábítom és utána beengedem a fiúkat. Röviden ennyi!

-          Na és mi van a szüleivel és a kishúgával? Velük mit csinálsz?

-          Uhh… Megpróbálom kideríteni, hogy a szüleik mikor nincsenek otthon és kész! A kislányt meg bezárjuk az egyik szobába. A többi meg a te dolgod…

-          Jól hangzik.

Dorothy nekiállt keresgélni Rose üzeneteiben hátha talál valami információt. Talált is! Rose szülei a hétvégén elmennek meglátogatni az egyik rokonukat, a kislányt pedig Rosera bízzák, hogy maradjon otthon vele. Ez volt a tökéletes időpont. Dorothy lebeszélte a randit a fiúkkal a hétvégére majd szépen eltüntette a nyomokat. Javában folyt a készülődés az a néhány nap hamar eltelt. Eljött a reggel és elindultak együtt a házhoz. Peter a buszmegállóban maradt míg Dorothy a házhoz ment és becsengetett. Rose ajtót nyitott és megdermedt arccal nézett a lányra.

-          Te meg mit akarsz itt? Kérdezte Rose.

-          Tartozol nekem… nekünk. Segítened kell, bemehetek?

-          Hát izé… én…

Majd Dorothy fogta és bement az ajtón. Rose meglepődötten becsapta az ajtót. Dorothy gyorsan bement majd a kabátjából előhúzott egy tűt, amiben altatószer volt. Leült a kanapéra majd Rose is leült. Ekkor a kezét a háta mögött végigcsúsztatva beleszúrta a nyakába.

-          Mi a fasz? aaa….

-          Az ember sosem felejt…

-          Aaaa…

Rose ledűlt a kanapéról. Dorothy nem vette észre, de Rose kishúga Alice a lépcsőn állt dermedten. Végignézte, hogy mi történt. Ekkor Dorothy odanézett és észrevette a kislányt majd megpróbált odamenni hozzá, de az felszaladt az emeletre.

-          Hé, kislány állj, meg nem akarlak bántani! A nővéred rosszul lett! Segítened kell…

A kislány beszaladt a szobájába és bebújt a takaró alá. Dorothy utánament. Látta, hogy a kislány az ágyban van. A kabátja zsebéből előhúzott még egy tűt majd lerántotta a takarót az ágyról és beleszúrta a kislány nyakába.

-          Sss… Nem lesz semmi baj téged nem fogunk bántani!

-          A… a…

Miután elkapta a kislányt felhívta Petert, hogy most már jöhet. Lement a nappaliba és be is engedte. Majd együtt várták, hogy megérkezzenek a fiúk.

-          Megkötözted már őket? Kérdezte Peter.

-          Mindent én csináljak? Ott a kötél… végül is ők a te ellenségeid.

Peter megkötözte Roset majd együtt felvitték a lányt az emeletre. A kislányt is megkötözték a biztonság kedvéért. Nem kellett sokat várni és megérkezett az egyik fiú majd a másik. James jött előbb Dorothy pedig szívélyesen üdvözölte. Kinyitotta az ajtót és behívta úgy, hogy közben takarta magát az ajtóval. Mikor a fiú belépett egy tűt szúrt a nyakába. Már csak az utolsó vendég hiányzott partihoz. Ő is megérkezett. Dorothy ugyanazzal a módszerrel csalta be Noaht is. Meghallva bájos hangját azonnal belépett. Peter megkötözte a két fiút és bevonszolta a fürdőszobába majd bezárta az ajtót.

-          Előbb a lánnyal kezdem. Jössz te is? Kérdezte Peter.

-          Hát izé… biztos, hogy muszáj megölni őt?

-          Ez a lista az életemet jelképezi, amit ők tettek tönkre… meg kell halniuk…

-          Jól van… veled tartok, ha már ennyi mindent tettem érted.

Majd felmentek az emeleti szobába. Peter Roset egy székhez kötözte. Majd megkérte nővérét, hogy a kis Alicet kötözze az ágyhoz.

-          Ugye a kislánynak nem esik semmi baja? Kérdezte Dorothy.

-          Hát... majd meglátjuk.

-          Ő nem ártott neked semmit… nem bánthatod! Értetted!

-          Jól van nyugi…

Peter körülnézett a házban és begyűjtött pár gyilkolásra érdemes tárgyat. Kést, fűrészt, egyszóval mindent, amivel ölni lehetett. Rose száját betapasztották aztán vártak egy kis időt. Majd egy kis alkohollal felébresztették Roset. A lány rémülten vette észre, hogy meg van kötözve és az a fiú áll előtte egy késsel, akit ő átvert.

-          Szia, szépségem! Nem beszélek sokat… Szóval átvertél és becsaptál engem de most meg kell hogy fizess érte!

-          Úgy bizony te kis kurva! Mondta Dorothy.

-          Szóval ennyi… akkor lássuk is hozzá!

Az íróasztalról felemelte a kést majd Rose nyakához szorította.

-          Ááá… Nem! Ilyen könnyen nem fogsz meghalni! Hahaha… Tudod, mit van egy ötletem! Látod ott a kis húgod megkötözve. Mit szólnál hozzá, ha megölném őt? Hmm…

-          Nem erről volt szó Peter! A kislányt nem bánhatod!

-          Kuss, legyen… nővérkém… Megmondtam, hogy ez nem így működik… Fájdalmat okozni azzal, hogy megöljük valakinek a szeretteit az felemelő érzés…

-          De…

-          Semmi de! Vedd le a szájáról a ragasztót!

Dorothy nem ellenkezett. Levette Rose szájáról a ragasztót. Majd kiment a szobából hogy megmosakodjon. Testvérét még sohasem látta ennyire elszánnak. Egy kicsit félt is tőle. Peter felajánlott Rosenak egy választási lehetőséget.

-          Hagyod, hogy levágjam a kezedet a fűrésszel vagy inkább hagyod hogy megöljem a kishúgodat? Válassz!

-          Dögölj meg te szemétláda… Majd szembeköpte.

-          Hmmm… Rendben.

Peter a ragasztót visszatette Rose szájára. Majd a kis Alice ágyához lépett. Levetkőztette a kábult lányt.

-          Még sohasem erőszakoltam meg egy kislányt! Itt az ideje, hogy kipróbáljam…

-          Hmmm…

-          Mi? Nem hallom? Haha… Végig kell nézned.

Peter levette a ruhát majd felfeküdt az ágyra a kislány mellé és csókolgatni kezdte a testét miközben Rosera mosolygott.

-          Ne félj… Te leszel a következő!

Peter végigsimította a kezét a kislány testén a dús szőke hajától egészen a kis nuniáig. Érzékien megcsókolta a száját majd a faszához nyúlt és keményen bevágta a lánynak. Alice erre felébredt és ordibálni kezdett. Peter lekevert neki egy pofont. Kihúzta a faszát a lány nunijából és látta, hogy véres.

-          Ohh… Még szűz volt. Azt hittem az apád már megerőszakolta, de tévedtem.

-          Rose segíts… sz…sz… Nagyon fáj!

Peter befogta a lány száját és keményen megbaszta. A lány visított a fájdalomtól. Peter ezt annál jobban élvezte. Dorothy a nappaliból hallotta az egészet. Teljesen kikészült attól, amit a testére csinált. Peter miután megerőszakolta a kislányt, a faszát az arcához emelte és elkezdte verni rá. Verte a faszát miközben a lány puncijával játszott majd egy hatalmasat élvezett a kislány arcára. Ez után a kést felkapta és Alice hasába belevágott egyet.

-          Nézd, hogy vérzik… Még megmenthető!

Majd aztán fogta a kést és átvágta Alice nyakát. A nyakán lévő ér miatt csak úgy ömlött belőle a vér.

-          Hát… most már nem biztos!

Felemelte a kést majd beleszúrta a kést a lány szemébe. Szétvágta az arcát. Beletette a kést a szájába és összekaszabolta az arcát. Majd szétszurkálta a lány hasát. Rose sírva nézte végig ahogyan megölik a kishúgát.

-          Már tuti hogy nem… Halott. Te ölted meg!

Ez után Peter megerőszakolta a halott lányt még egyszer. Miközben baszta az az ujjait a szemgödrébe dugta és azzal játszott. Miután befejezte bejött a nővére. Dorothy sokkot kapott a látványtól. Peter meztelenül állt ott csupa véresen az ágyon a kis Alice szanaszét kaszabolva.

-          Te megörültél! Úristen… te beteg vagy!

-          Sss… Ezt ott kint beszéljük meg.

Majd lementek a nappaliba beszélgetni.

-          Ilyet csak egy pszichopata csinál!

-          Annyi harag gyűlt bennem össze hogy ki kellett adnom magamból.

-          De miért egy ártatlan gyereken?

-          Te nem tetted volna meg? Mennyire gyűlölöd azt a Rebeccát? Képes lennél megölni őt vagy megkínozni? He? Ha azt akarod, hogy úgy szenvedjen, ahogy te amiatt, amit tedd veled akkor meg kell tenni. Hisz ezzel okozhatod neki a legnagyobb fájdalmat pedig még hozzá sem értél. Majd utána megölöd és akkor is láthatod szenvedni… de ez sokkal mókásabb.

-          Tudod mit? Gyere, próbáld ki…

-          Én nem…

-          Na, gyere…

Peter felráncigálta nővérét az emeleti szobába és arra kérte, hogy fogja a fűrészt és vágja le a halott kislány egyik lábát. Egy kicsit habozott, de aztán megtette. Levágta a lábát, és közben figyelte Rose arcát. Először az undor fogta el a látványtól, de mikor Rose arcára pillantott, élvezni kezdte a dolgot. Ekkor értette meg. Élvezte, ahogyan a lány sir és szenved, miközben a kis húgát darabolják szét.

-          Látod? Felemelő érzés… És képzeld el, ha a saját ellenségeddel teszed ezt meg… Még jobb lesz! Azért te se vagy százas nővérkém… haha… Mondta Peter.

-          Igazad van… Nagyszerű érzés… Hahaha…

-          Na, most pedig vágd le a kedves kis Rose egyik kezét!

Dorothy a fűrészel a kezében odalépett Rosehoz majd a lány kezéhez tette a fűrészt és elkezdte fűrészelni. Hosszú perceken át fűrészelte a kezét, a csontot nagyon nehéz volt átvágni. Peter a vérrel teli ágyon ült és figyelte, ahogyan nővére csinálja. A lány vére szép lassan csöpögött le a földre. Borzasztóan szenvedett a fájdalomtól. Miután levágta a kezét kiment a nappaliba hogy igyon valamit.

-          Rose itt a vége… Mondta Peter.

Kezében konyhakést tartva Peter levette a ragasztószalagot Rose szájáról. A lány nem tudott megszólalni. Peter hiába kérdezgette a lány nem válaszolt. Csendben ült kifakult arccal a székhez kötözve és várta, hogy végre meghaljon. Kezei remegtek a félelemtől.

-          A szívem törted össze… te ribanc…

Peter fogta a kést és egyenesen beleszúrta Rose szívébe. A lány azonnal meghalt. Peter ekkor egy kicsit megkönnyebbült. Végre azt érezte, hogy nem egy nyomorult idióta, akit mindenki bánthat, megalázhat és átverhet. De a szíve legmélyén valahol sajnálta a lányt. Végül is szerette egy kicsit. Na de ettől még nem múlt el a vágya. Jól szétbaszta a picsáját a halott lánynak. Dorothy mikor leért a nappaliba a fürdőszobából zajra lett figyelmes azonnal felment, hogy szóljon a testvérének. James magához tért és próbálta magát kiszabadítani. Majd meglátta a másik fiút mellette és megpróbálta felébreszteni. Dorothy szólt a testvérének hogy gáz van majd a nappaliba siettek.

-          Menj be a garázsba és keress benzint! Siess… nincs sok időnk. Mondta Peter

-          Megyek… De te előbb keress valami ruhát!

-          Akkor te is öltözz át… nem mehetünk ki innen csupa véresen!

James a tükör szélével elvágta a kötelet majd kiszabadította Noaht. Megpróbálta kinyitni az ajtót de az be volt zárva.

-          A kurva anyádat te meg ki a faszom vagy és mit akarsz tőlem? Kérdezte Noah.

-          Nyugi haver nem én kötöztelek meg és zártalak be ide, mint látod. Az a kurva csaj a neten azt mondta, hogy randizzunk…

-          Nekem is azt mondta… Bazdmeg ki akar minket nyírni a kis kurva…

-          Segíts betörni az ajtót!

Dorothy keresett benzint a garázsban majd utána sietett vissza a nappaliba hogy odaadja Peternek. A fiú ez idő alatt gyorsan felkapott valami ruhát. Miután a lány odaadta neki a benzint felküldte, hogy keressen magának valami ruhát és öltözzön át. Peter halotta hogy James és Noah kiszabadultak és be akarják törni az ajtót. Cselekednie kellett. Miután a lány visszatért odaléptek az ajtóhoz. A lány valami mást is találat a garázsban. Az ajtó előtt álltak kezükben egy láncfűrésszel és kurva dühösek voltak.

-          Készen állsz?  Akkor indítsd be! Mondta Peter.

Kinyitották az ajtót majd beindították a láncfűrészt. A két fiú ledöbbenve látta hogy nem is Rose áll az egész mögött hanem Peter.

-          Szevasztok… Ma meg fogtok halni. Ha megmozdultok ezzel a láncfűrésszel foglak titeket felszeletelni. James gyere ki onnan… Noah te ott maradsz… vársz a sorodra. Hahaha…

James kijött a fürdőből ekkor Dorothy gyorsan visszazárta az ajtaját. Majd Dorothy megkötözte letette a láncfűrész és megpróbálta megkötözni Jamest. A fiú tökön rúgta Petert és fellökte a lányt majd menekülni próbált. Peter előkapott egy kést a zsebéből és hátba baszta vele Jamest. Eltalálta a késsel Jamest aki elesett. Dorothy ekkor gyorsan megkötözte.

-          A kis csicska… Te voltál az, aki minden szavát követte annak a kis buzi Dannynek. Te terveltél ki mindent nem igaz? Az a kis köcsög nem volt ennyire okos. Egy hülye focista majom volt.

-          És minek kell a benzin? Azon kívül, hogy kellett egy kicsi a láncfűrészhez.

-          Fel akartam gyújtani őket de jobb ötletem támadt.

A megkötözött Jamest rábaszták a kanapéra majd levetkőztették meztelenre. Peter fogta a láncfűrészt és James tökéhez tette majd beindította. A láncfűrész azonnal leszakította a fiú pöcsét. James úgy vinnyogott, mint egy óvodás kislány.

-          Sss… még nincs vége! Hahaha

Peter ez után a láncfűrész tovább mozgatta. Szép lassan áthatolt a fiú hasán szétdarabolva a beleit, a máját. Szó szerint kettészelte. Már egészen fent a mellkasánál járt és még mindig élt. Vére szép lassan átszínezte a kanapét. A láncfűrész már a nyakánál járt csak úgy fröcskölt a vér. Peter tovább vitte a láncfűrész és kettészelte a fejét is. Ekkor az a szétvágott fiú egyik fele lecsúszott a kanapéról és vele együtt a belei és a belső szervei is. Undorító látvány volt.

-          Na bazdmeg, most akkor mi a fasznak is öltöztem át? Hahaha…

-          Hát igen… diló… Na, végezünk a másikkal azt menjünk innen a picsába. Nehogy jöjjön valaki. Mondta Dorothy.

Peternek támadt egy ötlete. A fürdőszobába az ajtórésen át vizet öntött be majd keresett egy elektromos kábelt és elvágta majd bedugta egy kapcsolós hosszabbítóba. Ez után belerakta a vízbe a szétvágott felét majd kinyitotta az ajtót. Nővére mellette állt a láncfűrésszel.

-          Halottad hogy sikítozott? Nem csoda… Haha… Kettészeltük. Nem ajánlom, hogy megmozdulj, látod itt ezt a kezemben? Mondta Peter.

-          Úristen te beteg állat mit csináltál vele! Bllöa… Bazdmeg.

-          Nézd meg ez idehányt… fújj! De gusztustalan vagy… Hahaha… Tönkretetted az életem azzal, hogy terrorizáltál az általános suliban. Ezért most megfizetsz!

Peter megnyomta a gombot majd eldobta a kapcsolót. Noahnak megrázó élményben volt része. Jól szétbaszta őt az áram. Rángatózott egy darabig majd kigyulladt. A testvérpáros hangos kacajjal nézte végig, ahogy megsül. Nem tudták abbahagyni a röhögést. Leégett a pofájáról a bőr rendesen. Szó szerint. Több percen át tartott aztán szénné égve összeset és meghalt.

-          Huh… Fantasztikus érzés volt látni, ahogyan szenvedett ez a geci… És ahogy füstölt… Hahaha. Mondta Peter.

-          Valóban nagyon vicces volt, de most mennünk kell! Keresünk valami ruhát és húzzunk innen!

Átöltöztek majd a házban szétöntötték a benzint. Aztán kiléptek a ház ajtaján és meggyújtották. Majd sietve távoztak onnét...

Szólj hozzá!

Címkék: horror lista krimi novella történet szex erőszak terror perverz sztori gyilkosság thriller mészáros brutális bosszú mészárlás +18

A bejegyzés trackback címe:

https://veresenedesalom.blog.hu/api/trackback/id/tr315072362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása